Floxet Tapasztalatok? Milyen mellékhatások a jellemzőek? Mennyi idő után fejti ki hatását .2 napja írták fel 20mg/nap . Írjon aki szedte, szedi .
vannak már modernebb jobb készítmények is pl: cymbalta, brintellix, valdoxan
miért ezt szeded amúgy? Ja és a 20 mg a kezdő adag de van akinél beválik ha jól érzed magad ilyen dózis mellett is akkor maradj ennél. Enyhe mellékhatásai vannak szájszárazság, hasmenés vagy hányinger de ezek pár hét/hónap alatt megszűnnek! :)
Gyógyulást kívánok
igen bevált szer meg régi és jó is. Én nem ezt mondtam csak ha vannak modernebbek amiknek kevesebb a mellékhatása mind szexuális mind tetsi akkor érdemesebb olyat választani. Bár azok drágábbak is nem írnak fel mindenkinek olyat.
Én brintellixet szedek 10 mg 10 000 forint nekem 90% tb-vel 1500 és pszichiáterem mondta csak azért ír fel nekem ilyen drágát mert még fiatal vagyok és kapjak olyat ami modern és kevesebb mellékhatású.
A floxet jó tényleg de sok a mellékhatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!