Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Floxet Tapasztalatok? Milyen...

Floxet Tapasztalatok? Milyen mellékhatások a jellemzőek? Mennyi idő után fejti ki hatását .2 napja írták fel 20mg/nap . Írjon aki szedte, szedi .

Figyelt kérdés

#Floxet #Prozac Vélemény?
2016. júl. 18. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:

vannak már modernebb jobb készítmények is pl: cymbalta, brintellix, valdoxan

miért ezt szeded amúgy? Ja és a 20 mg a kezdő adag de van akinél beválik ha jól érzed magad ilyen dózis mellett is akkor maradj ennél. Enyhe mellékhatásai vannak szájszárazság, hasmenés vagy hányinger de ezek pár hét/hónap alatt megszűnnek! :)

Gyógyulást kívánok

2016. júl. 18. 17:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt írták fel , a doki azt mondta ,hogy ez egy régi , de bevált szer és nem olyan erős.
2016. júl. 18. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:

igen bevált szer meg régi és jó is. Én nem ezt mondtam csak ha vannak modernebbek amiknek kevesebb a mellékhatása mind szexuális mind tetsi akkor érdemesebb olyat választani. Bár azok drágábbak is nem írnak fel mindenkinek olyat.

Én brintellixet szedek 10 mg 10 000 forint nekem 90% tb-vel 1500 és pszichiáterem mondta csak azért ír fel nekem ilyen drágát mert még fiatal vagyok és kapjak olyat ami modern és kevesebb mellékhatású.

A floxet jó tényleg de sok a mellékhatása.

2016. júl. 18. 20:52
 4/4 anonim válasza:
Nekem nem igazán vált be. Másfél éve írta fel az orvos. Volt egy időszak amikor nem szedtem mert nem éreztem tőle változást. nem erős gyógyszer. Újra elkezdtem szedni mert úgy éreztem hogy szükségem van rá.
2016. aug. 23. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!