Lamolep szedésénél ki ilyen mellékhatást tapasztalt? (Bipoláris zavarra)
Tapasztaltatok egyáltalán? Bipoláris zavart diagnosztizáltak nálam, és félek beszedni a gyógyszert, pedig tudom, hogy muszáj.
Milyen más gyógyszereket szedtetek még? Mi vált be a legjobban? Milyen gyakran változtattak az adagon?
A lamoleptől aztán nincs mit félned, nekem konkrétan semmilyen mellékhatása nem jött ki, pedig minden más pszichiátriai gyógyszertől napokig szenvedtem az elején a mellékhatásoktól. Kb. 1.5 éve szedem a lamolepet 200mg (100 este, 100 reggel) és nagyon sokat segített. Engem is bipolárissal diagnosztizáltak, mikor ráállítottak a lamolepre, azóta rájöttek, hogy borderline vagyok. Viszont ezekre a hangulatingadozásokra nagyon nagyon jó a lamolep. Nem is hízlal, tényleg semmi. Nem szedál le. Nagyon ajánlom!
(Amiket szedtem: Anafranil, Scippa, Valdoxan, Restigulin, Helex SR, Xanax, Lamolep, Stilnox, Elenium, Kventiax)
Köszi! Uh, azt sajnálom...
a mellékhatások, ha lennének is, csak az elején jönnek ki, és utána megszűnnek?
Gondolom azóta már beszedted..
Mi lett végül?
Nekem nem vált be, gusztustalan püffedt ,ragyás lett tőle a fejem...
Ilyen hibrid 😆. Kiütés,aminek néha lett "közepe" mint a pattanásnak... Több mint egy hónapja nem szedem, szinte teljesen kitisztult az arcom .
Én a legkisebb hibát is kifigyelem, de párom és mások akik figyelemmel követték, azt mondták elmúlt teljesen :) .
Pedig a dokik kételkedtek benne erősen, de mindig van új a nap alatt . Ha neked is hasonló bajod van, akkor szerintem beszélj a dokiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!