Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kinek van súlyos szociális...

Kinek van súlyos szociális fóbiája,generalizaltszorongása? Már ott tartok lassan az utcara se megyek ki szívesen,emberek koze meg plane. Ideges szorongo feszult vagyok nagyon. Regebben a frontin hasznalt de már az se. Napi 1 max 2 szem 0.25.5let?

Figyelt kérdés
Tudom menj el pszichiaterhez,de o antidepit fog vszinű felírni vagy a nyugtatot esetleg lecsereli noveli,gondolom en. Csak az antidepinek rengetekbszar mellekhtasa van mondjuk amit nem akarok atelni . Regebben evekkel ezelott cipralexet meg fevarint szedettek velem,hat olyan szarul voltam inkabb letettem ,mit tegyek ezt nem birom allando szorongas idegesseg ha emberekkoze kell mennem akar tomegkozlekedes bolt vagy utcan sok ember koze mem birom ,konkretan undorodom toluk.Ha egy boltba is megyek gyorsan megveszem ami kell azt tipli. Annak orulok ha senkivel marmimt ismerossel nem futok ossze. Izzadok szorongok remegek ver a viz kiugrik a szivem stb stb foleg ha akar 5 10 psrces sort kell kivarni az maga a pokol ha mar full szarul vagyok inkabb kimegyek es otthagyom az egeszet . Buszon is ha tomegnyomor van inkabb leszallok rogton varok egy olyat amin alig van ember. Mas is van igy vagy csak en szivok ezzel?
2020. szept. 5. 11:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Más is van így! Nekem változó mennyire erős, de jelenleg én se vagyok a legjobban, voltam már sokkal közelebb a "gyógyuláshoz". Próbáld meg szerintem Tündérhegyet. Én is azt fogom, muszáj. Gondolom nem akarsz egy életet így leélni. De igen, teljesen átérzem, ugyanez van velem is. De mindig azt vettem észre, hogy az segít, ha mész, csinálod és nem magányosan elbújsz otthon, egyedül. És lassan csökkenteni az adagokat. Találkozz olyanokkal sokat, akikkel nincs ez benned. (Barátokkal, vagy tesóddal, szüleiddel.)
2020. szept. 11. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!