Akik szednek,szedtek antidepit es nyugtatot,szorongasra,szocfóbiára,depire,generalizalt szorongasra,volt értelme? Mennyi ido után hatott es meddig kell,kellett szedni? Mellékhatás mennyire durva? Es ha leteszed a tunetek es a betegsegek visszaternek?
Hat het utan volt jo hatasa. Nekem az eletem nemcsak megmentette, hanem kaptam egy emberi eletet. Panikbetegsegtol teljesen le volt benulva az eletem, meg depresszios szakaszok, meg onmagamon kitoltott duhrohamok voltak gyerekkoromtol.
A gyogyszertol lettem olyan, amilyennek gyarilag lenni kell.
Eloszor mellekhatasok voltak, de orultem, mert tudtam, hogy hatni kezdett, es azok el is multak hamar. (Almossag, szajszarazsag, hirtelen hohullam.)
Turelmesnek kell lenni, ezert mondok hat hetet. Eloszor van, aki semmit, van, aki rosszabbodast erez.
Ismeretsegemben tobben szedtunk, szedunk. Nelkule nem lennenk itt. Ja, es probaltam elotte mindent, tiz evig tiltakoztam a gyogyszer ellen.
Van, akinek atmenetileg kell szedni, es utana fokozatosan abba tudja hagyni.
En is le tudtam tobbszor szokni. De olyan problemaim vannak, hogy inkabb eletem vegeig szedem. Csak idonkent fele, negyede adagon elek.
Tavol mindenkitol, mindentol, ami ismeros, csak a ferjem, ez a happy end nem az, amire vagytam.
Generalizált szorongás, pánik.
Ha már csak antidepresszáns szedsz, nem kell alkoholmentes életet élned. Nyugtatóra ne igyál, meg le se részegedj, de az amúgy is hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!