Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran esztek salátáka...

Milyen gyakran esztek salátákat főételként?

Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 15:06
1 2 3
 21/23 Sunshinedoll ***** válasza:
79%

#19 Nem tudom, nekem több, húst egyáltalán nem fogyasztó fizikai munkát végző ismerősöm is van és jól elvannak.

Olyan érdekesnek találom, hogy sokak szerint a húsmentes étkezés az egyoldalú meg fantáziátlan, és közben mindig rá kell jönnöm, hogy aki megrögzött húsevő és nem nyitott az új dolgok kipróbálására, az gyakorlatilag el se tudja képzelni, milyen változatos ételeket lehet elkészíteni, mert a krumpli-hús-tészta kombóhoz van szokva. Én pl. sokkal többféle ételt eszek és próbálok ki, mióta nem eszek húst.

Mármint nem tudom, számomra döbbenetes, hogy léteznek értelmes felnőtt emberek, akik azt gondolják, hogy valaki csak fodros kelt eszik olíva olajjal leöntve? És azzal jól is lakik? Ez most komoly?

Én se lakok jól egy darab salátalevéllel, senki nem lakik jól csak salátalevéllel :D

2020. nov. 17. 11:49
 22/23 anonim ***** válasza:
76%

Több ismerösöm van, akik fiziaki munkások ÉS vegetáriánusok, SÖT vannak vegánok is - és minden gond nélkül bírnak dolgozni hús nélkül, sok esetben jobban bírják, mint a húsevö munkatársak.

Másrészt nem MO-on élek, itt teljesen megszokott dolog, hogy egy fizikai munkás ebédre egy salátát vesz magának - a legtöbb élelmiszerüzletben vannak elöre csomagolt vegyes saláták -, eszik hozzá egy-két zsömlét, ezen senki sincs meglepödve.

De jó pár válaszoló szerintem csak a húst hússal eszek, néha kevés körítéssel tipusúak, és el sem tudják képzelni, hogy nem mindenki szeret ennyire egyoldalúan étkezni.

A saláták nagy része meg nem salátalevél ecetes vízben, hanem sokféle zöldség, különbözö öntetekkel, ami kategóriákkal változatosabb és egészségesebb, mint a húson élök étrendje, emellett sokkal több energiát is ad.

2020. nov. 17. 12:40
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Kedvenc: rukkola, jegsalata, olivaolaj, minimális hagyma vékony karikára vágva, kukorica, apró kockára vágott valamilyen sajt
2020. nov. 18. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!