Milyen gyakran szoktatok salátát enni főételként?
Figyelt kérdés
Van olyan aki szinte minden nap csak salátát eszik? És van aki soha?2019. jún. 25. 19:53
1/18 anonim válasza:
Soha. Nem ízlik és nem is laktat... Pedig nyitott voltam az irányába, de bleee.
2/18 anonim válasza:
Én vasárnaponként szoktam jégsalátát. Igaz nem főételként,de sült csirkemellhez jó köretnek. (Esetleg még egy kis rizst is lehet enni hozzá) Magában szerintem nem sokan esznek,mert hamar éhes leszel utána.
3/18 anonim válasza:
Heti - kétheti egyszer kb. Meg vacsorára is heti egyszer nagyjából. Én nagyon szeretem, a legalapabb "csak 2-3 féle zöldség pici fűszerrel" is szoktam csinálni, meg a "komolyabb" variációkat is.
4/18 anonim válasza:
2-3 havonta, persze úgy, hogy főétkezésnek (vacsora) indul, aztán 1-2 órával később feladom a küzdelmet és eszem vmi normális ételt, mert éhezve-szenvedve nem tudok elaludni.
5/18 anonim válasza:
Soha nem ettem még. A főételnek a lényege az, hogy jól lakj, a saláta egyáltalán nem laktat
6/18 anonim válasza:
Én vacsorára általában salátát eszem. Nyilván nem csak zöldséget hanem valami húst, halat, sajtot vagy tofut hozzá. Én teljesen jól szoktam lakni vele. Egyébként nem diétázom meg semmi csak igyekszem egészségesen élni.
7/18 anonim válasza:
Csak magában salátát amiben nincs hus azt ritkán.
Csirkemelles vagy halas salátát hetente egyszer kb.
8/18 anonim válasza:
Én szoktam enni, pl. lecsósalátát, töltött káposztasalátát vagy krumplistészta salátát. A hétvégén rántotthús saláta lesz.
9/18 Noblesse Oblige válasza:
Most a nyár beköszöntével, szinte mindennap. Jól esnek a vegyes saláták, nyers és fűszeres pirított zöldséggel. Szeretem grillezve is pl pont a fejes saláta isteni pirítva.
Nyáron kevesebbet eszek nem kívánom a hús, hal, sajt mellé a tartalmasabb köreteket. Inkább grillezett és nyers zöldségeket eszek mellé.
10/18 anonim válasza:
Én szoktam enni, néha ebédre néha vacsorára, hetente 2-3-4x így nyáron. Szeretem a friss zöldségeket, kis paprika, paradicsom, uborka, retek, rukkola/bébi spenót beleaprózva, olivabogyó, mozzarella sajt. Ezt megsózom, esetleg egy kis oregánó, teszek rá olívaolajat, illetve mostanában megismerkedtem a tökmagolajjal, isteni. Engem egy ilyen sali abszolút laktat ameddig kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!