Szereted a zsíros kenyeret? Milyen gyakran eszel?
Figyelt kérdés
2018. máj. 11. 17:46
3/11 anonim válasza:
A spécit igen amiben sült a hús vagy kolbász és lila hagyma karikákkal , de csak hideg időben ősztől tavasz kezdetig nyomatom .
4/11 anonim válasza:
Minden héten eszem, jófajta házilag készített kacsazsírral.
5/11 anonim válasza:
Utálom. Életemben egyszer ettem. Még kisgyerekkoromban. Nagymamám cukros kenyér címén etette meg velem.
6/11 anonim válasza:
Már a szagától is hánynom kell!!
7/11 anonim válasza:
Régen szerettem, amíg a szüleimmel laktam, mert ott vágtunk disznót, és magunknak sütöttük ki a zsírt. És hogy jó legyen a tepertő, lett egy jó sült íze.
De ez a bolti vízben olvasztott, meg nagy nyomással préselt hófehér se íze- se bűze "bakelit zsír" max pörkölt alá jó.
Évek óta nem ettem zsíros kenyeret, biztos lehet amúgy jót is kapni, de a fene se fog 20 félét megvenni, hogy próbálgassam.
8/11 anonim válasza:
Igen, szeretem. Jöhet disznózsír, tyúkzsír, kacsazsír, libazsír.
2-3-havonta eszem. Lilahagymával, sóval, őrölt pirospaprikával megszórva.
9/11 anonim válasza:
A jóféle házi zsír finom :)
Zsírt alapból nem szoktam enni, ahogy húst sem. Ha valahol véletlenül kiváló minőségű van, akkor viszont van rá esély. Évi pár alkalom max.
10/11 anonim válasza:
Soha nem ettem és nem is tervezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!