Szoktál enni zsíros-vagy vajas kenyeret mert nincs pénzed ennivalóra?
Figyelt kérdés
2017. júl. 1. 11:07
1/18 anonim válasza:
próbáld ki cukorral, zsíros cukros kenyér
2/18 anonim válasza:
nem...eleve nem eszek állati termékeket, ha meg nem lenne pénzem szerintem zöldséget, gyümölcsöt vennék olcsón, nem kenyeret.
3/18 anonim válasza:
Szoktam enni, de nem azért, mert nincs pénzem, hanem, mert szeretem az ízét.
4/18 anonim válasza:
Imádom a friss puha kenyeret zsírral meg vajjal kicsit megsózva.
De te neked amúgy valami csórósági kaja fétised van hogy állandóan ilyen jellegű kérdéseket teszel fel??
5/18 anonim válasza:
Ilyenkor, amikor megjelenik a friss paradicsom, zöldpaprika, akár melyikkel is beborítom a megkent kenyeret, ennél finomabb vacsit el sem tudok képzelni! És teljesen mindegy, hogy éppen mennyi pénzem van! Inkább ezt, mint a "kitudjamivanbenne" felvágottak, stb. stb.
6/18 anonim válasza:
Szerencsére nem fillérekből élünk, ezért ha eszünk, nem azért mert nincs itthon más.Mellesleg naponta főzök.
De imádom a kacsazsírt, libazsírt, szoktunk is venni, Férjem is szereti, a lányom nem.
Vajat, margarint nem szeretem, de mindig van itthon az is, mert párom szereti viszont.
7/18 anonim válasza:
A vajas kenyér nem egy pénztakarékos étel, így abban az esetben nem azt ennék.
8/18 zgyzgy válasza:
Ha nem lenne pénzem, akkor nem az ételen spórolnék.
9/18 anonim válasza:
Sültzsíros kenyér paradicsommal... Szoktam néhanapján enni
Imádom, de évek óta nem vagyok rászorulva hogy zsíros kenyeret egyek, de bevallom volt olyan is
10/18 anonim válasza:
Igen, de nem rászorultságból, hanem, mert szeretem.
Bocs, ha nem kedvező a válaszom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!