Szereted a zsíros kenyeret? Milyen gyakran eszel?
Figyelt kérdés
2018. máj. 11. 17:46
11/11 anonim válasza:
Csak jó minőségű zsírral, házi vagy szintén jó minőségű kenyéren. Lila hagymával vagy újhagymával, sóval és pirospaprikával. Esetleg lehet mellé szelni paprikát, paradicsomot, uborkát. A kedvencem mikor szalonnát sütünk nyílt tűz felett és a abból kisült zsírral tudom megcsepegtetni a kenyeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!