Milyen gyakran szoktatok salátát enni főételként?
Figyelt kérdés
Van olyan aki szinte minden nap csak salátát eszik? És van aki soha?2019. jún. 25. 19:53
11/18 anonim válasza:
salátafőzelék. jó fokhagymás rántással valami isteni! nem vicc, nekem az egyik kedvenc ételem
12/18 anonim válasza:
Soha semmilyen körülmények között
(Még a McChickenből is kiszedem)
13/18 anonim válasza:
Főételként sose. Az csak köret. Megeszem magában is, de nem főételként.
14/18 anonim válasza:
A saláta nem csak a savanyúságnak készült zöldséget jelenti.
A Cézársalata pl laktato. De van millió féle tesztasalata, rizssalata, ami tökéletes, mint főétel is. Gyakran eszem salátát
15/18 anonim válasza:
Én szinte minden nap eszek salátát. kb 5 napja a vacsorám az natur csirkemell, jágsaláta, koktél paradicsom, egy pici citrom lével meglocsolom aztán átforgatom majd erősebb ízű parmezán sajttal éppen meghintem a terejét. Nyaranta főleg ha meleg van negyon szeretek salátát enni mert könnyebben emésztem mint pls a sok rizst, sültburgonyát. Ha sok fizikai munkát kell végeznem akkor ilyen melegben nálam verehetetlen kombó a Tabbouleh + Csirkemell mozzarellával.
16/18 anonim válasza:
Gyakran eszek, nagyon szeretem.
Ha nem vagyok túl éhes, akkor csak leöntöm olajjal vagy kefírrel a zöldségeket.
Ha laktatóbbra vágyom, akkor rakok bele főtt tojást, néha halat, töpörtőt, husit.
18/18 anonim válasza:
Én havi pár alkalommal. Van amikor főételként, vagy köretként. De van hogy csak úgy megkívánom és eszek egy tányérral délutáni nasiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!