Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran esztek salátáka...

Milyen gyakran esztek salátákat főételként?

Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 15:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én hetente egyszer általában. Szinte mindig Cézár-salátát csak öntet helyett fűszeres olívaolajat locsolok rá.
2020. nov. 16. 17:55
 12/23 anonim ***** válasza:
23%
Salátát foetelnek? SOHA! … mi van? Sutogetos partyra ilyen embert meg sem hivok! :) Nekem ne rontsa el a kedvem egy madar! Salata foetelnek!?
2020. nov. 16. 19:57
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Minden nap, vagy ebédre, vagy vacsorára. Vagy görög salátát, vagy pedig vegyes zöld salátát, pl. 2 db főtt tojással, vagy egy tonhalkonzervvel.

Csak olajat (oliva v tökmag) és citromlét teszek rá.

Azért, mert gyorsan megvan, én jóllakom tőle, egészséges, és bár nem vagyok elhízva, de sokáig voltam, s miután leadtam kb 50 kilót, nem szeretném visszaszedni.

2020. nov. 16. 20:07
 14/23 anonim ***** válasza:
26%
Aki salátát eszik foetelnek, annak a szerelmet biztos mas dugja!
2020. nov. 16. 20:10
 15/23 anonim ***** válasza:
22%

Aki szerint borzalmas hogy van aki nem eszik salit főételnek az végzett már egész nap fizikai munkát?

Megnézném hogy keni a hajadra egy olyan ember aki reggel 6tol este 9ig tolja a taligàt, vagy fàt vàg, vagy aszfaltoz...

2020. nov. 16. 22:20
 16/23 anonim ***** válasza:
37%
Főételként semmit, egyedül a tejfölös uborkasaláta amit megeszek húsok mellé de ennyi.
2020. nov. 17. 06:20
 17/23 anonim ***** válasza:
83%

15-ös: ebböl is látszik, fogamad sincs arról, mit jelent a saláta mint föétel!

Egy krumplisaláta, franciasaláta vagy sok egyéb kifejezetten laktató, a saláta ugyanis nem két zöld levelet jelent!

Másrészt meg elég sok ismerösöm, családtagom van, aki fizikai munkát végez - az öcsém pl kömüves - és mégsem hal éhet salátaevéssel egyik sem!

2020. nov. 17. 08:17
 18/23 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Én elég gyakran eszek salátát.

Egyrészt szeretem a friss zöldségeket, másrészt a zöldségeken kívül mást nem is nagyon fogyasztok rendszeresen, harmadrészt meg elég gyorsan megvan egy sali.

Nem nagyon vannak kedvenceim, mindig azt teszek bele, ami éppen van itthon, gyakran teszek hozzá quinoát, édesburgonyát, falafelt vagy lencse fasírtot vagy ilyesmiket, meg persze mindig van benne elegendő növényi zsiradék (avokádó, tahini, mogyoróvaj, oliva olaj stb) meg fehérje, hogy laktató és tápláló legyen.

2020. nov. 17. 11:17
 19/23 anonim ***** válasza:
13%

17

Egy krumpli vagy egy francia saláta SEM fog jól lakatni ebédre egy fizikai munkát végzőt.

Hus lenne körettel már inkabb

2020. nov. 17. 11:34
 20/23 anonim ***** válasza:
32%
*mellé
2020. nov. 17. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!