Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Idősebbekhez szól a kérdésem....

Idősebbekhez szól a kérdésem. Van, aki úgy veszi észre, hogy a mostani sók íztelenebbek ("sótlanabbak"), mint amilyenek évtizedekkel ezelőtt voltak?

Figyelt kérdés

2020. okt. 24. 18:39
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Pl:

"Figyelem: mindenkinek jó hírrel szolgálhatunk, aki szereti a jóízű ételeket, és örömét leli a finom illatokban, aromákban. A többi idegsejttől eltérően ugyanis az ízlelő-és szaglóreceptorok egész életünkön át cserélődnek."

2020. okt. 25. 08:44
 22/25 anonim ***** válasza:
85%

minek kérdezel, ha egyszerűen figyelmen kívül hagyod a nem tetsző válaszokat

Mindegy is, inkább hibáztassuk a kormányt, vagy nyugatot, vagy gyíkembereket, mert ma már a só sem a régi.

2020. okt. 25. 08:46
 23/25 A kérdező kommentje:

Voltak hozzászólások, amelyekben a táplálkozásomat tették felelőssé.

Tisztáztam, hogy nem folytatok olyan étkezést, amelyre utaltak.

Ez pusztán azt jelenti, hogy rám nem illik az, amit ők oknak véltek.

Amennyiben ennyit nem tudsz megérteni, akkor ott a gond.

Nem te fogod megszabni, hogy hány helyen járok utána egy témának.

Te pedig bizonyítottad hozzá nem értésedet.

Először kérdezni érdemes, nem azonnal felállítani a diagnózist.

2020. okt. 25. 08:56
 24/25 anonim ***** válasza:
74%
Ha már ennyire képben vagytok, légyszi, mondjátok meg, hogy lehet-e olyan sót kapni, amiben nincs csomósodásgátló anyag? Amire kerekperec rá van írva ez...
2020. okt. 27. 09:20
 25/25 A kérdező kommentje:

Az egyik só csomagolásán, A címkén a következő szerepel: "drogstar patika só, adalékanyagoktól mentes, gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl."

Összetétel: 99,5% NaCl.

Ami az idézőjelben van, azt másold, illeszd a keresőbe és nyomj entert.

Sok helyen lehet általában kapni.

Ahogyan említettem fentebb, van egy másik fajta is, de szerintem abban kő is van - ettől függetlenül szívesen megírom neked annak a nevét is, ha szeretnéd.

Ha én azt használnám, akkor előtte feloldanám vízben és ami az aljára leülepszik azt nem tenném az ételbe. Tehát tulajdonképpen meg lehet azt oldani, hogy ne kerüljön az ételbe a kő.

Nem hiszem, hogy a veséknek jót tenne az, ha porrá őrölt követ fogyaszt az ember...

2020. okt. 27. 09:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!