Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » SPAR-ban a 20%-os akcios...

SPAR-ban a 20%-os akcios kupont az onkiszolgalonal is elfogadjak? A penztaros mindig elveszi a kuponokat, de ha onkiszolgalonal csinalom, tobbszor is le tudom huzni ugyanazt a kupont, nem?

Figyelt kérdés
jan. 6. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Önkiszolgálónál is elfogadják, de azt nem tudom hogy többször is engedné-e lehúzni ugyanazt.
jan. 6. 11:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ki kell próbálni. Németeknél szoktunk kapni kupont másik diszkontnál, ott csak az van limitálva, hogy egy vásárlásnál nem hasznlhatok többet, mint ami a szórólapban van.

Én is azt hittem, hogy egyet egyszer lehet használni, aztán volt pénztáros, aki nem vette el, utána használtam megint.

Ugyanez működött utána az önkielégítő kasszánál is, csak ott ugye nem veszike el.

Szóval próbáld ki, először a kupon aztán a termék sorrendben hózd le. Vesztenivalód nincs.

jan. 6. 12:16
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Miután lehúztad, hívja a felügyelőt hogy hagyja jóvá. Mivel nem lehet bármire felhasználni, egy elég hosszú lista van amire nem érvényes. Ha jóváhagyta elveszi a kupont.
jan. 6. 12:33
 4/8 Metionin ***** válasza:
Ki kell próbálni. Emlékeim szerint amit adnak, azon 4 külön vonalkód van, az ő szempontjukból úgy lenne logikus, ha mindet egyszer lehetne lehúzni. De vajon minden egyes lapon különbözőek a kódok? Ha tök ugyanúgy néz ki minden kuponos lap, akkor elméletileg le kellene tudni húzni többször. Mi ilyen rendes lapot már nagyon rég nem kaptunk, ami az alkalmazásban van, az meg tényleg csak a megadott számú termékre használható.
jan. 6. 12:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Jobb normál kasszánal van hogy nem is szakítja be úgyhogy lehet újra menni.

Önkiszolgálónál valószínű érvényesíteni kell az eladónak.

jan. 6. 12:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Régen nem kellett érvényesítenie, és volt hogy simán zsebreraktam. Múlt hónapban hallottam vitatkozni a kasszást valakivel az önkiszolgálóknál, hogy neki el kell tennie a használt kuponokat, úgyhogy lehet hogy most már jobban figyelik.
jan. 6. 23:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez a Joker termékkupon, igaz? Appban is van!! Meg a szórólapos is, nem fedik egymást.

Illetve ne felejtsd el megvenni a supershop 1000-2000 ft kuponokat se!

Önkiszolgálónál is elfogadják (már a repont blokkot is).

A Joker kupont valójában akárhány termékre lehúzhatod (mindre be kell próbálkozni, azokra is, amik az apróbetűs rész szerint nem alkalmazhatóak, mert sokra elfogadja)

Ha lexar a munkatárs, akkor sokat lehet spórolni így. De most már rájuk van szólva, hogy figyeljenek mindenkit, szóval diszkréten csipogj, és ha rádkérdez, mondd azt, hogy még nem húztad le, mert egyikre se fogadta el, meg ilyesmik... akkor én még le szoktam húzni kettőt. 1x lebuktunk, mert a rágót a végén nem akarta elfogadni a mérleg (túl könnyű), és akkor észrevette, hogy rosszalkodunk, de így is elengedett.

De közben meg ezer forintokat lehet így spórolni, szóval érdemes bepróbálkozni.

Amúgy a vonalkód mindegyiken ugyanaz. Telóról is beolvashatod, fotózd le, ha többször használnád. De a papírosat az amúgy elveszik felhasználás után.

Jó trükközgetést

jan. 7. 07:55
 8/8 anonim ***** válasza:
3, ez mióta van, hogy beavatkozást kér? Nekem még nem volt, bár a mostanit még nem használtam.
jan. 7. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!