Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért spórolnak ennyire a...

Miért spórolnak ennyire a Sparban a matricákkal?

Figyelt kérdés
Nem adják automatikusan, csak kérésre. Háromezer forintonként adnak egyet, és az utolsó fillérig kivárják a háromezret, én kb 8800-ra is csak kettőt kaptam. A múltkor egy hölgy elkérte az előtte vásárló matricáit, de a pénztáros nem adta ki. Így nagyon lassan gyűlnek a kuponok.Régebben nem így volt.

nov. 21. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Talán mert néha kevés dologra rakható rá.

Én pl nem is szoktam kérni.

nov. 21. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:
41%
Ez a normális. Ha 3000 Ft-onként jár egy akkor úgy. Ha neked adnak 2800 Ft-ra, akkor más meg kér majd 2600-ra is. Meg miért kapnád meg a másik vásárlóét?
nov. 21. 13:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Mert ő nem kérte el, tehát megmarad a boltnak. A régebbi gyűjtő akciókban csak random letéptek egy sor matricát, többet, mint ami járt, mert sokan nem kérik el. Most nagyon spórolnak vele. Azt szeretném tudni, ennek van-e oka, nem jogosulatlan előnyhöz akarok jutni. Nekem már betelt egy kuponfüzetem. Csak hogy ezek a mostani konyhai eszközök annyira jók? Vagy a Spar elszámította az akciót?
nov. 21. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:
6%

Ha egy pénztáros többet ad, azzal gyakorlatilag megkárosítja a munkaadóját.

Gondolom túlzásba vitték az "osztogatást" jó magyar szokás szerint, ismerősöknek, rokonoknak, aztán kidobtak pár ember, mint macskát sz@rni, csak hogy a többi komolyan vegye a szabályokat.

És mit számított el a spár??!! Nem értem a "gondolkodásod" .

nov. 21. 14:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem károsítja meg, ha az egyiknek annyit ad, amennyit a másik nem kért el. Az emberek többsége nem kéri! Tehát, ha 8800 forintnál odaadja a hármat, attól nem megy tönkre a Spar. A kérdés az volt, hogy mi az oka? Arra vagyok kíváncsi, hogy tényleg annyira jók ezek az eszközök, hogy viszik, mint a cukrot? Vagy a Spar számította el magát, és rájött, hogy nem éri meg neki? Aki bennfentesként tudja az információt, írja meg, aki csak passzív agresszíven dühöngeni szeretne, az keressen egy másik kérdést. Az én kérdésem oka a kíváncsiság, nem a reklamálási szándék. Nekem már megvan a kuponfüzetem, veszek egy zöldséges kést, mert arra gyűjtöttem, a puccos lábasok nem érdekelnek, köszönöm!
nov. 21. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Azt tudom elkepzelni, hogy megtartja maganak vagy csaladtagjainak, akik bevalthak, igy nyomott aron kapnak valamit amit aztan eredeti aron ujkent tovabbadnak profittal.
nov. 22. 08:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha többet ad ki a kasszás ki rúghatják érte, ellenőrzést bármikor kaphat a bolt vagy a dolgozó is ellenőrzés során matrica leltárt is tarthat az ellenőr. Üdv.: sparos dolgozó
nov. 22. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!