Miért spórolnak ennyire a Sparban a matricákkal?
Figyelt kérdés
Nem adják automatikusan, csak kérésre. Háromezer forintonként adnak egyet, és az utolsó fillérig kivárják a háromezret, én kb 8800-ra is csak kettőt kaptam. A múltkor egy hölgy elkérte az előtte vásárló matricáit, de a pénztáros nem adta ki. Így nagyon lassan gyűlnek a kuponok.Régebben nem így volt.ma 11:30
1/4 anonim válasza:
Talán mert néha kevés dologra rakható rá.
Én pl nem is szoktam kérni.
2/4 anonim válasza:
Ez a normális. Ha 3000 Ft-onként jár egy akkor úgy. Ha neked adnak 2800 Ft-ra, akkor más meg kér majd 2600-ra is. Meg miért kapnád meg a másik vásárlóét?
3/4 A kérdező kommentje:
Mert ő nem kérte el, tehát megmarad a boltnak. A régebbi gyűjtő akciókban csak random letéptek egy sor matricát, többet, mint ami járt, mert sokan nem kérik el. Most nagyon spórolnak vele. Azt szeretném tudni, ennek van-e oka, nem jogosulatlan előnyhöz akarok jutni. Nekem már betelt egy kuponfüzetem. Csak hogy ezek a mostani konyhai eszközök annyira jók? Vagy a Spar elszámította az akciót?
ma 14:14
4/4 anonim válasza:
Ha egy pénztáros többet ad, azzal gyakorlatilag megkárosítja a munkaadóját.
Gondolom túlzásba vitték az "osztogatást" jó magyar szokás szerint, ismerősöknek, rokonoknak, aztán kidobtak pár ember, mint macskát sz@rni, csak hogy a többi komolyan vegye a szabályokat.
És mit számított el a spár??!! Nem értem a "gondolkodásod" .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!