Nem hagyományos,de mégis karácsonyi menü?
Halászlé, töltöttkáposzta ugye ezek szoktam lenni ,de mást szeretnék mert lesz egy különleges alkalom ekkor.
Ti mi mást csináltok?
Nálunk karácsonykor mindig panirozott hal van rizsel meg kaszinótojás:D
Na meg a hagyományos sütemények. Bejgli,lekváros kifli (vagy mákos, diós. Attól függ van-e bejgli).
Mi aztán tényleg nem visszük túlzásba ezt a karácsonyi menü dolgot😂
Sütinek mézeskalácsos vagy hasonló karácsonyi muffin gondoltam.
A fő probléma velem van, nem szeretem a bejglit se a mákot,se a diót meg a halat se 😂😂😂 bár ez lényegtelen mert legfeljebb nem eszek. Itt nem is én leszek a lényeg az ünnepségen :)
Uhh próbáld ki egyszer a mézeskalács muffint vagy a citromos joghurtosat (ha szereted ezeket a dolgokat). Mind a kettő finom és szerintem illik az ünnephez. A halat annyira mi sem szeretjük ezért veszünk iglos halrúdakat
4es voltam
Köszönjük :)
Iglos még az jöhet is, citromoa joghurtos is :)
Valami ritkább sült, pl galamb, kacsa, nyúl, sok sült zöldség, petrezselymes burgonya, geztenyés töltelék, savanyúság.
Nálunk a rokonságban van aki tenyészt nyulat, galambot, ilyenkor általában megyünk és összefogdosunk párat az egész család összes háztartása részére.
Az ilyen sültekben az a jó, hogy meg lehet velük csinálni azt, amit a töltött káposztával, hogy egyszerre megfőzöd, aztán két napig áll mint katiba a gyerek, nem kell Anyának se bemenni a konyhába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!