Ha olyan finom a hús, miért fűszerezik agyon?
"Vagyis, felőlem egyetek húst, de akkor ne zöldségekkel fűszerezzétek. "
Miért ne?
"Ezért tart ott a világ, ahol..."
Elfogytak az értelmes érvek?
"Főzd meg a friss csirke vagy sertéshúst natúron és tedd be a hűtőbe rögtön, tehát nem romolhat meg. Szagold meg ha kihűlt, konkrétan szar szaga van a fűszerezetlen húsnak."
Talán ki kellene takarítani a hűtőt...
Ha csak sótlan zöldségeket ennél, már rég elpatkoltál volna.
Sóra és olajokra/zsírokra szüksége van a szervezetednek.
A 25-ös válaszodra Kérdező:
"Pontosan, aztán meg napokig ott rohad a döghús a beleidben. Ugyanis a mi gyomrunk nem a húsevésre van kitalálva."
Akkor az előember (az ősember őse) másfél millió éve miért vadászott, miért ette meg az elhullott mamutot, vagy amit kezdetlegesen összevadászgatott?
De ezt nem csak én kérdezem tőled, hanem ez a cikk is:
Honnan szedi valaki ezt a "dögszagot"?
Én rendszeresen főzök a kutyának húst (csirkehúst is) só és fűszermentesen és kifejezetten jó illata van még másnap is.
Azelőtt nyersen kapta, de már nagyon öreg és az állatorvos így javasolta, mert könnyebben emészthető.
Én azt nem értem, hogy miért kell folyton provokálni es inzultálni azokat akik fogyasztanak húst 🙄
Mondom ezt úgy, hogy teljesen vegán az étrendem, utoljár 8 évesen ettem állati eredetű ételt.
Mikor jönnek már rá az ilyen "vérvegánok", hogy az emberekre nem lehet ráerőszakolni egy életmódot/táplálkozási formát, a mézesmadzsagot kell elhúzni az emberek előtt, nem ócsárolni őket.
Én sem esek neki a páromnak, pedig ő fogyaszt húst, szimplán kompromisszumokat kötünk pl én nem főzök hús tartalmú ételt, mert rosszul vagyok a tapintásától is es hát két rókázás között macerás lenne csirkemeller vágni. A hűtőben pedig szeparálva vannak az ételeink.
Mindketten tiszteletben tartjuk a másik döntését, nem csesztetjük egymást az étkezési szokásaink miatt. Az embereknek is ezt kellene tenni egymással szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!