Ha olyan finom a hús, miért fűszerezik agyon?
"aztán meg napokig ott rohad a döghús a beleidben"
És aztán? A zöldség is csak ott rothad.
"Különben se azért eszünk, hogy finom legyen és élvezkedjünk rajta."
De, a legtöbben igen. Az ember jellemzően már nem csak egy ösztönlény aki csak gépiesen eszik, hogy túléljen.
"Ezért tart ott a világ, ahol."
Miért, és hol?
"Ti meg ott fogytok ki az érvekből, hogy "mert a sótól csak jobb lesz az íze"."
A só hatása az ízre közismert tudományos tény.
Az "a világ azért tart itt, mert egyesek élveznek egy finom ételt" egy provokátor béna vergődése.
Azt ugye érted, hogy a fűszerek többsége zöldség?
Akkor egy tál nyers, vegyes saláta elfogyasztása is vétek, hisz kiemelik egymás ízét, megváltoztatják, tehát fűszerezik.
Hát bocs, hogy nem sikerült megragadni a gyűjtögető életmódnál. Én kérek elnézést.
AZ ilyen idióta vegánok miatt, mint a kérdezö, van sok embernek gondja a vegánsággal.
Én is vegán vagyok, de eszembe nem jut ilyen hülyeségeket írni, mint a kérdezö, ugyan nem eszem húst, de nem is minösítem nem-finomnak, dögszagúnak, meg egyebeknek, amit a kérdezö ír.
Egy normális ember azért IS eszi, mert finom, jól esik, élvezet és nem csak takarmányt töm magába.
A vegetáriánusok/vegánok is (mármint a normális többség) használnak füszereket, éppen az ízek kiemelésére, illetve a változatosság miatt is.
Mellesleg igen sok növényi alapanyagot nem célszerü nyersen enni, mert nem emészthetö rendesen, most eltekintve attól, hogy ízre sem feltétlen jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!