Mindig ezzel érvelnek, hogy olyan finom a hús... Ahhoz képest, senki nem eszi nyersen, fűszerek, só nélkül. Agyon fűszerezik, sózzák, borsozzák, paprikázzák (pl. kolbászok, vagy akármilyen pácolt húsok), tehát amit az elfogyasztása közben éreznek, azok a fűszerek. Csak érdekel, akik annyira hangoztatják, hogy szeretik a húst, miért nem sótlanul, fűszerek nélkül eszik?
Van aki sótlanul, fűszerek nélkül eszi. Nem is egy olyat ismerek, akinek az a főzés.
Egyébként a zöldségeket is szokták párolni, sütni, főzni, fűszerezni. Ha olyan finom, akkor minek? Na látod, ennyi értelme van a kérdésnek. Egyébként nem egy olyan zöldség van, amit senki nem fogyaszt nyersen és fűszerek nélkül. De tudom, itt a húsevés kritizálása volt az egyetlen értelme a kérdésnek.
2020. aug. 2. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?
2/77 anonim válasza:
Egyébként van nem egy olyan húsféle, amit megesznek nyersen is.
2020. aug. 2. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?
3/77 anonim válasza:
Mert egyrészt kihozza az ízét, másrészt eltérő fűszerezéssel ugyanaz az alapanyag egész más ízélményt ad.
2020. aug. 2. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?
4/77 anonim válasza:
Jó íze nem a húsnak van, nem is a tofunak vagy a szejtánnak, mindig is a zöldségek és azok kivonatai és a fűszerek okozzák az élvezetes ízeket és ínycsiklandozó illatokat. A fővő, sülő húsnak önmagában dögszaga van, ezért öklendeznek sokan disznótorkor holott egyébként imádják a finom disznópörit.
2020. aug. 2. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
5/77 anonim válasza:
Érdekes, én nem fűszerezem mindig a húst és mégis jó íze van.
2020. aug. 2. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
6/77 anonim válasza:
Én pl úgy szeretem a steaket hogy csak só és enyhén átsülve.
2020. aug. 2. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
7/77 anonim válasza:
Dögszaga akkor van a húsnak ha romlott.
2020. aug. 2. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
8/77 anonim válasza:
Szigorúan csak sót szoktam használni a steak vagy a kacsahús sütésénél, de ugyanígy a halnál is só és bors. A ragukat fűszerezzük, de az megint függetlenül attól, hogy hús vagy vega/vegán az a ragu, a gombapörköltet sem csinálom meg paprika nélkül.
2020. aug. 2. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
9/77 anonim válasza:
"A fővő, sülő húsnak önmagában dögszaga van"
Most vagy dögöt nem szagoltál még, vagy húst...
2020. aug. 2. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
10/77 anonim válasza:
A húst elég elvileg csak sóval ízesíteni.
De ha különbözö füszereket használsz hozzá, akkor más-más fogást lehet belöle készíteni, más-más ízü ételt kapsz.
Ettöl még a húsnak van alapíze, az nem rossz (dögszaga meg végképp nincs, ha ilyet érzel, akkor vagy a szaglásoddal van baj, vagy - ami sokkal valószínübb - pszichikai problémáid vannak!), a füszerzés meg éppen arra szolgál az ételek esetében, hogy az alapanyagok ízét kiemelje, teljesebbé tegye.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!