Ha olyan finom a hús, miért fűszerezik agyon?
"Én csak zöldséget eszem, és azt semmivel nem fűszerezem, még sóval sem, hisz pont hogy a zöldség íze miatt eszem, és a só meg a fűszerek csak elvennék azt."
Nem egészen, egy jó fűszerezés pont kiemeli az alapanyag ízét.
Ne haragudj, de borzasztóan kisarkított butaságot mondasz.
Az, hogy valami finom, nem az jelenti, hogy kizárólag nyersen, bármilyen adalék nélkül lehet csak ízletes. Mint ahogy az is butaság, hogy egy fűszeres ételben csak a fűszer ízét érzed. Dehogyis! Magának az alapanyagnak az ízét, ÉS a fűszer ízét.
De egyébként szerintem kössünk még bele a teakedvelőkbe is, hogy ugyan már, miért nem a nyers tealevelet rágcsálják, hogy merik kifőzni, ráadásul ízesíteni is, hiszen így nem is a tea ízlik nekik, hanem a víz, cukor, meg citrom. (Jah, hogy mégsincs a teának limonádéíze?)
"Ugyanis a mi gyomrunk nem a húsevésre van kitalálva."
Nem is, mindenevésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!