Borkénnel tartósított savanyúságot mennyi idővel később lehet fogyasztani?
Figyelt kérdés
Uborkát tettem el, ennek a levéhez írta a borként a recept. Szeretném persze legalább pár napig érlelni, de aztán nem ártana megkóstolni, hogy mennyire vált be ez a lé (kérdés, hogy jó lesz ez a többi uborkának, vagy más receptet nézzek majd.) Tehát: biztonságos pár nap múlva megkóstolni, vagy érdemes várni vele tovább? A receptnél nem írtak róla semmit.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2020. júl. 21. 11:22
1/2 anonim válasza:
Akár azonnal is fogyasztható, ez nem permetszer.
2/2 anonim válasza:
Nyugodtan fogyaszható, de a legtöbb savanyúságnak eleve kell pár hét, mire összeérik.
Meg a receptböl ezt minden gondolkodás nélkül ki lehet hagyni, nincs jelentösége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!