Esztek savanyúságot olyan ételekhez, amikhez általában nem szokás? Ha igen, mihez, és milyen savanyúságot?
Figyelt kérdés
2020. márc. 7. 16:05
1/6 anonim válasza:
Baracos fagyihoz, kovászos uborkát!
Epreshez, meg céklát!
2/6 anonim válasza:
Málnakrémes péksütihez savanyú káposztát
3/6 anonim válasza:
Mákos bejglihez csemege uborkát.
4/6 A kérdező kommentje:
Komoly? Vicc?
Én spagettiről és darás (grízes) tésztáról hallottam, hogy valakik savanyúsággal eszik.
2020. márc. 7. 20:50
6/6 anonim válasza:
Én a puliszkához, de azt amúgy is nagyon merész módon eszem... :) Olajon megpirítom a megfőzött kukoricadarát, hozzá dinsztelt hagyma, kolbász, savanyú uborka és gyümilekvár. Ha van itthon, akkor sajtot is reszelek rá. Szörnyen hangzik de nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!