Hordós savanyúságnál mi okozza mostanra az uborkák megpuhulását?
Figyelt kérdés
nem tudom mikor csinálta anya de jó ideje esszük. eddig rendben volt de mostanra ilyenné változott2020. máj. 1. 08:58
1/1 anonim válasza:
Tartósítószer ide vagy oda, ennek is van egy minőségmegőrzési határideje, ami után kezd romlani. A hordós savanyú sem tartható el az idők végeztéig, de még évekig sem. Attól puhul, hogy poshad. Az is lehet, hogy valami szennyeződés érte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!