Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tényleg nagyon jó az air...

Tényleg nagyon jó az air frayer tapasztalatok ?

Figyelt kérdés
Egy 3-4 tagú családnak hany literes a megfelelő?
tegnap 14:10
 1/8 Katona Dius ***** válasza:
73%

Mi 2en élünk egy háztartásban férjemmel, nekünk 3 literes vagy, kicsinylem, majd most akarunk venni nagyobbat. Mi bolti fasírtot és sült krumplit csinálunk benne, azokhoz tökéletes. Illetve szoktam még bolti fagyasztott péksüteményt vagy zsömlét sütni benne, ahhoz is tökéletes. Én teljesen meg vagyok vele elégedve, csak kicsi, ami nekünk van.

Jó tanács, csak mirelit krumplit süss benne, rendes, pucolós krumplit ne, mert befeketedik, ehetetlen lesz.

Egy 4 tagú családnak egy 8-9 kileteres szerintem simán ajánlott. Én most olyat akarok venni, ami két részes, és egyszerre lehet benne 2 dolgot is sütni.

tegnap 14:18
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Szuperjó, mi 4en vagyunk, egy 6,2 literes Philips airfryerem van, szerintem ennél kisebbet ennyi emberre ne vegyél, ha tudsz nagyobbat. 3-4 éve használom, majdnem napi szinten.

Gyorsan, ropogósra lehet sütni benne. Ezt az eredményt a hőlégkeveréses sütővel nem érem el ilyen rövid idő alatt. Pl. egy csirkeszárny 20 perc alatt teljesen ropogósra sül, cs.combnak sem kell több 30 percnél. Száraz húsokat nem annyira jó benne sütni, mert azokat viszont kiszárítja.

Illetve anno nekem fő szempont volt, hogy a 14 éves lányom is meg tud sütni benne bármit, nem balesetveszélyes, mint pl. egy olajban sütés.

tegnap 14:21
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Nekünk kettőnknek a 3 literes konkrétan nagy és visszahelyeztem kókuszzsírt sültkrumplihoz. Fél óra vagy még több kell a krumplinak, úgyhogy ahhoz nem vált be. Pedig elsődleges ötletként pont ahhoz lett.
tegnap 14:42
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

De rántott ételek többségéhez és virslihez tényleg nagyszerű. A virsli érdekes módon főzött-sütött állapot közé kerül benne, ami abszolút jó.

Egyelőre bolti rántott párizsival van rossz tapasztalatom, de saját párizsit még nem próbáltam ki.

tegnap 14:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Félkész termékekhez tökéletes csak hát literes felett vedd

Nyers krumplira nem vált be hiába kavargattam.

Esetleg csirkeszárny még jó

tegnap 15:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább 1-2 főre jó. 3-4-nek már érdemes beindítani a sütőt.
tegnap 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi Meg vagyunk nélküle 5 ember .
tegnap 15:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 2,4 literes van. Kicsi. Egy főre még ok, de akkor is csak akkor, ha egyszerre 1-2 adagot készítesz, ha többet akkor macerásabb, nem fér bele, akkor már gyorsabb a sütőben. Szóval itt is függ, hogy mi a cél, ha előre akarsz több napra sok személynek sütni, akkor vagy egy óriási kell, vagy pedig a sütő jobbab megéri. 3-4 személyre szerintem egy 8 literes kell legalább, de az étvágytól függően az is lehet simán kicsi.
tegnap 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!