Kovács-Magyar András valóban gyógyító? Tényleg valós tapasztalatokat szeretnék kérni, úgy, hogy tudom a hit nagyon fontos tényező. De könnyebb hinni bármiben, ha valakinek segített. Nem rólam van szó, hanem a gyermekemről. Vese.
Utána néztem, hogy voltak piszkos üzletei a feleségének. Tényleg aggályos. De az orvosok is pénzért dolgoznak, amiről szintén regényt lehetne írni.
A szellemekben is nehéz hinni, de azon a területen is van min gondolkodni. Tudod, sok mindent nem láthatunk soha, mégis tényként kezeljük. És ha a stressz bizonyítottan gyomorfekélyt stb, okozhat, logikailag visszafelé is működhet.
Van egy gyógyíthatatlan betegsége a fiadnak. Most lelkileg taccson vagy, ezért mindenre képes lennél, csak neki legyen jobb. Féltek, szorongtok a jövő miatt, mert ismeretlen.
Nagyon szépen kérlek ne gondold azt, hogy az ilyen és hasonló mismás netes emberkék segítenek majd a fiadon. A nővérem középsúlyos autista. Anyuéknak is sokk volt, nehezen fogadták el, hogy nem lesz ugyanolyan, mint a többi gyerek, nem fog beszélni, nem lesz családja, mindig segítségre szorul majd, mert nem önellátó. Meg is kereste őket a varga gombás csávó. Apám meg finoman elküldte melegebb éghajlatra, amikor már a mamát is feltüzelte az a tetűláda a gyógyítással.
A tüneteket lehet enyhíteni gyógyszerekkel, amiket az orvos felír. A bizonytalanságot, a rossz érzetet pedig érdemes lenne egy pszichológussal megbeszélnetek.
A gyerekedről van szó, megértelek ha mindent megpróbálsz. Én is így tennék, ha a kisfiam lenne beteg. De a józan ész határain belül kell maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!