Nyers volt a csirkehús amit ettem, mennyi az esélye hogy bajom lesz?
rohadtul félek, mert sajnos van egy alap emésztőrendszeri betegségem, ami nagyon sok fájdalommal szenvedéssel jár. nagyon nem hiányzik egy fertőzés.
rendeltem egy grillezett csirkemellet mindenféle körettel, kicsit rágós volt de nem annyira feltűnően. nem foglalkoztam vele. aztán lenézek a villámra és piros vér, rózsaszin hús...tehát nyers volt. rettegek, mert ha én igy elkaptam valamit akkor biztos kórház lesz a vége és iszonyat rosszullét.
nem sok falatot ettem igy kb 3-4 kisebbet, természetesen nem ettem tovább.
#30
Átfutottam a válaszokat, elég sokan írták..
"nem a nyers hustol kell felni" (#1)
"mindig megkóstolom nyersen. (...) Pedig a disznóhús necces ebből a szempontból. A csirke nem, nyugi" (#8)
"Akár nyalogathatod is a nyers csirkét" (#20)
Például.
#33
Az "ehető" pontosan azt jelenti, hogy probléma nélkül el lehet fogyasztani az adott táplálékot.
Sziaszok annak aki kerdezte: lett baj. Pedig a kerdes utan 1 oraval mar nem is foglalkoztam a dologgal. Megxugtattak a valaszok. Tegnap ota vizes hasmars.
Mivel azota nem mentem ek sehova es elotte 2 napig se, tuti nem virus hanem valami kaja okozza...semmi kérdeses dolog rnem ettem a nyerscsirkén kivul.
Amugy itt sokan honnan tudtam latatlanba megallapitani hogy nem volt nyers? :D
Ez valami vicc?ott volt velem a fel család és ok is mondtak hogy igen nyers,kovul megvansulve, belul piros ver es rozsaszin gumis hus. Nyers volt! Idiotak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!