Milyen edénybe rakjuk a tejet forralni, hogy ne ragadjon bele?
Figyelt kérdés
Esetleg tesztek bele valamit? Cukrot vagy vizes edénybe kell rakni... Ilyesmire gondoltam...2008. nov. 18. 07:59
1/5 anonim válasza:
Én egy pici vizet szoktam aláönteni.
2/5 anonim válasza:
Az a régi időkből való praktika, amikor a zsíros házitejeket forralták, hogy vizezték a lábost.
Én a legegyszerűbb duplafenekű rozsdamentes edényben forralom, és
3/5 anonim válasza:
néha belekavarok.Igy sosem ragad le
4/5 anonim válasza:
A cukortol meg jobban odaragad, azt nehogy tegyel bele, inkabb keverjed, az a par perc igazan nem sok, es akkor legalabb nem fog leegni, es kifutni!
5/5 anonim válasza:
Még egy dolog: én úgy tanultam otthon, hogy a "tejforraló" edényben soha nem szabad mást forralni-főzni, csak tejet - így nem ragad le benne. Persze tejforralás előtt nem árt hideg vízzel kiöblíteni az edényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!