Kaukázusi kefírgomba- kimért, házi tejet használok hozzá, a kérdésem: Fel kell-e forralni a tejet előtte vagy nem?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy 20 fokos tejjel kell felönteni, de nem tudom, hogy forralni is kell-e a tejet vagy a nyers tejet forralatlanul is lehet-e használni?2009. szept. 10. 15:27
1/1 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
én úgy használom, a nyers házi tejet. de múltkor elfogyott és zacskós tejet raktam rá, és attól sokkal finomabb lett... mindenhol azt írják, hogy 2,8-as zacskós tejet szeret. én azért maradok a friss nyers tejnél. nem kell felforralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!