Ti hány évesen voltatok először részegek?
14 évesen. Olyan osztályom volt általánosban, hogy 11-12 évesen már mindenki piált, nyolcadikban ballagás után csináltak egy bulit, sose voltam az osztály kedveltje, de elmentem. Nem ittam sokat, mégis akkorát ütött mint egy ló. Utálok erről az esetről beszélni, szégyellem.
15 évesen meg belecsúsztam egy elég rossz társaságba, amiből elég nehezen kúsztam ki. Azóta ritkán iszom.
Hát úgy részeg, hogy másnapig is kitartson, 2 hete, 19 évesen...
Úgy részeg, hogy spicces, szóval hogy rendben voltam teljesen, de jó kedvem volt stb, úgy 14 évesen. Tesommal (akkor 22) iszogattunk otthon, szüleink nem voltak ott, nem is tudnak róla. Így nyilván büntetés sem volt.
19 évesen ittam először alkoholt (édes fehér pezsgőt), de azóta is tartom a méretéket, soha életemben nem voltam még részeg, és nem is leszek! Tudom hol a határ, és az alkoholtól berúgás nélkül is jól érzem magam, megvan a mámoros állapot, de nincs filmszakadás és másnaposság!
Az eddigi legkomolyabb eset az volt, amikor kollégáimmal összejövetelt tartottunk egy koktélbárban, és a pultos legjobb egyedi ajánlatát kértem. Érezhetően elég erőset kevert, kb. 3-4 óra alatt ittam meg azt a fél litert, de így is éreztem a hatását: jól emlékszem mindenre és a másnaposság tünetei is elkerültek, tehát nem voltam részeg, de közvetlenül ivás után hosszabb ideig a szemeim ide-oda szédelegtek!
14 évesen, egy barátnőm szülinapján. A barátnőim akkoriban néha-néha már ittak alkoholt, a társaság másik része pedig mind idősebb volt (18-19 évesek), engem meg direkt mindenki le akart itatni, mint kis alkoholszüzet. Brutálisan sokat és sokfélét ittam aznap este, szerintem azóta soha nem ittam mennyiségileg ennyi alkoholt (pedig azóta rengetegszer voltam részeg), ehhez képest meg alig rúgtam be, és esküszöm tényleg olyan sok volt, hogy elképzelni sem tudom, hogy ez hogy történhetett így, és hogy lehet, hogy nem jutottam kórházba aznap este. :D
Következő már komolyabb berúgásom (viszont mennyiségileg lényegesen kevesebb alkoholtól) fél évvel később volt, még mindig 14 évesen. Na, az már érdekesebb volt, hánytam is 3x.
Szüleim arról tudtak, hogy fogyasztottam valamennyi alkoholt, de azt nem, hogy mennyit, és azt sem, hogy berúgtam tőle. Számomra is meglepő módon egyáltalán nem voltak kiakadva (pedig nem vagyunk prolik, és a szüleim amúgy nem is élnek ilyenekkel), még engedték is utána, hogy ennyi idősen bulizni járjak...
Amúgy azóta normálisabb lettem, kb. 17-18 évesen ráuntam erre, bár azóta is szoktam inni, de kevesebbet és valamennyivel kultúráltabban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!