Ti voltatok mar reszegek osztalykirandulason?
Ha igen akkor elmeselnetek a storyt ?
Nemet es kort is irjatok !
Igen, ahogy leszalltunk a buszrol egy masik srac eroskodott hogy kezdjunk el inni
Bementunk a konyhaba
Csak bögrét talaltunk...vagyis nekem az jutott
Ugyhogy abbol ittam a palinkat
Hat...nem kellett volna mert kb egy ora mulva mar nem tudtam csinalni semmit.
Ami delutan 3 utan torten abbol nem emlekszem semmire ugyhogy amit elmondok azt is masok meseltek
Szoval 3 tol este 6 ig ketten vittek
Majdnem eszmeletlen voltam
Csak annyit vettem eszre hogy allandoan teleportalok
Valahova mindig hurcolaztak aztan leraktak vmi szobaba es este 6 kor tudtam csak barmit is csinalni
Nagyon rossz volt es ajanlom hogy ne vidd tulzasba meg masok se
Azota is szegyellem magam, tudom hogy veszelyes
Először iskolai rendezvényet 15 évesen ittam vörösboroskólát, nem sokat de aztán ott szédölögtünk tőle, meg féltünk hogy lebukunk..ráadásul büfébe be kellett állnom mert a mi osztályunk volt a szervező és nagyon vicces volt mert 3szor mentem vissza megkérdezni hogy ki mit akar enni mert azonnal elfelejtettem amit mondtak.
aztán 10-11-12. osztályos kirándulások 2 naposak voltak, így lehetett inni. Persze nagyon menők voltunk, mert akkor még nem szabadott volna és így izgalmas volt. Most 23 évesen már nem csinálnám, mert akkor iszok amikor akarok, nem szól rám senki.
De én pl a bérelt kis faház emeletéről ledobtam a matracot a földszintre és fentről ráugrottam, mert gyökér módon ijesztgettük a lányokat éjjel
Tulajdonképpen nem osztálykirándulás volt, csak iskolai, mi heten voltunk az osztályból, és külföldre mentünk.
1 éjszakát ott töltöttünk egy szállóban, és akkor lerészegedtünk. Jó móka volt, akkor ott kitapasztaltam hogy meddig bírom, akkor ott ás utoljára hánytam piától. 18 voltam.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!