Lányok, ti mennyire voltatok már részegek életetekben?
Figyelt kérdés
mi volt a legdurvább? volt olyan tipikus öntudatlan hányásbanfetrengős részegség?2014. okt. 31. 17:49
1/4 anonim válasza:
Nem, soha, mert előbb lesz irdatlan hányingerem és utána nem iszok.
1. Orfű feszten, ott a két fény gyors egymás utánban, meg a sör beütött. Kicsit kóválygós, lassú és bizonytalan (meg vigyori) voltam.
2. házibuliban 3 tequila húzóra, na ott is ezek a tünetek.
2/4 anonim válasza:
Részeg sose voltam,max csak becsiccsentettem. De nem csináltam semmi durva dolgot: jobb kedvű lettem, beszédesebb,röhögtem, énekeltem. :D
3/4 anonim válasza:
Spicces voltam még hajdanán jány koromban, de részegnek sosem sikerült annyit inni.
Amit meg irsz, az soha. Nagyon megvetem az olyan nőket akik eljutottak idáig valaha is.
4/4 nufnuf válasza:
véletlen rossz személynek küldtem szilveszterkor sms-t.
Ezen kívül semmi extra, nem vagyok egy ivós típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!