Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az életetekben olyan ember, akibe egykor szerelmesek voltatok, de őt nem érdekelte és ha most közeledne, most már titeket nem érdekelne?
na, hosszabban leirom :) te vagy, akihez közelednek, vagy te közeledsz mindenkihez.
Igazából 3 ilyen van/volt az egész életemben (pasi vagyok).
Az egyikre éveket vártam, mikor megkerestem, üres levelet dobott vissza válasz gyanánt. Ő tehát ha keresne, képen vágnám.
A másikkal félreértettük egymást, igazából ő elvárta volna, hogy már az első randin mondjam meg neki, hogy mi van - persze, ő meg 2 hónapja fejezett be egy 3 éves kapcsolatot, és amikor kértem, beszéljük meg, többet nem válaszolt, csak pár hónap múlva "kapcsolat"-ban lett, ez volt a válasz. Ma már elmegyek szó nélkül mellette az utcán.
A harmadiknak meg tudtam normálisan mondani, és nem küldött el, csak "nem kell most neki senki". De nem tiltott ki az életéből, sőt. Ha közeledne, akkor igen, érdekelne, pedig ez is több mint egy éves dolog. Persze, ha lenne más nő az életembe, akkor sem küldeném el a pics.be, max sajnálnám.
Csak azt akartam ebből lehozni, hogy nem létezik olyan, hogy büszkeség... az a fontos, hogy akkor ő hogy reagálta le a közeledést?
Ha sok idő telt el, akkor elképzelhető, hogy nem. Változnak az emberek, úgy ahogy az ő rézései változtak, úgy az enyém is változhat. Ezt szerintem nem befolyásolja az, hogy van-e épp barátnőm vagy nincs.
24F
A válaszokat elolvasva, nem kell gyerekek ide szerelem, úgy dugtok, mint a nyulak tavasszal, aki éppen jön... :-)
Nem irigykedek, csak elmondtam amit gondolok! :-)
Volt akit nagyon akartam volna, mert nagyon tetszett (talán még szerelmes is voltam, nem tudom biztosan...) de sosem mondtam el neki.
Azóta is barátok vagyunk, én meg 4 éve a férjemmel vagyok. Szóval úgy már nem érdekelne...viszont sajnálnám hogyha fájdalmat okozok, és ezzel elveszteném a barátságát.
Ha nem lenne férjem, akkor sem kezdenék vele, mert ha akkor régen nem kellettem neki, most se kelljek. (biztosan nem kellenék neki úgy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!