Hány évesen voltatok először részegek és mit csináltatok, mire emlékeztek belőle?
kb. 15-16 voltam, valami borospincében voltunk faterékkal, megittam 3 nagy pohár bort, totál kikészültem. Éjjel meg még széthánytam mindent. Nem volt nagy élmény.
Neked kérdező milyen volt?
elmultam mar 18, szalagavato bulin voltam eloszor tajtreszeg. kozben osszejottem egy nagyon helyes lannyal, reggel mellette ebredtem es kiderult hogy egy bányarém :)
ebbol tanultam, utana mar soha nem csajoztam reszegen, de az egyetemen is besikerult nehanyszor a negykezlab maszas :)
Utoljara a lanyom szuleteset unnepeltem a haverjaimmal, es akkor rugtam be nagyon, de ennek is mar lassan 11 eve.
14 évesen, szilveszterkor, házibuliban. szórakoztunk, táncoltunk, hülyéskedtünk, jól éreztem magamat, emlékszem is rá :)
azóta voltak olyan esték, amikről hiányosak az emlékeim. de általában igyekszem ezt elkerülni, csak nem mindig sikerül :D
20L
14 évesen szilveszteri buliban kicsit sokat kevertem a dolgokat, összehánytam a házigazda folyosóját ahol majdnem az összes cipőbe került és a wc környékét is szépen elintéztem. :D De nem haragudtak, mert még félholt állapontomban feltakarítottam. :)
Aztán bealudtam, aztán menni kellett hazafelé és ketten oldalról támogatva beraktak a nagybátyám autójába, aki várt rám. :D
Így tíz év után, már mértékkel és keverés nélkül érzem jól magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!