Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hány évesen voltatok először...

Hány évesen voltatok először részegek és mit csináltatok, mire emlékeztek belőle?

Figyelt kérdés
Milyen volt?
2015. jún. 11. 10:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

24 éves lehettem? Mindent összeittam, rosszul voltam, hánytam, erre emlékszem, aztán aludtam reggelig.

A 2. eset volt az érdekesebb, akkor alig ittam pár deci bort, de ebből 1-2 korty kegyetlenül rossz minőségű volt. Arra ébredtem a wc-ben, hogy fogalmam sincs, mi történt, de mint kiderült, a wc-be eljutás maradt csak ki, előtte simán csak aludtam.

Több nem volt, max. egész szolid, ittam, elaludtam s még csak nem is hánytam. Hamar megtanultam a határaimat s utálok hányni :D.

2015. jún. 11. 16:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Én 15 évesen ittam meg éhgyomorra kb. negyed óra alatt közel egy liter ritka savas erős házibort. Hányni érdekes módon nem hánytam, pedig sok savas bortól gyakran szoktam jól lakva is nem hogy éhgyomorra, viszont nagyon szédültem, hülyén beszéltem, felültem a biciklimre de a másik oldalon leborultam. Mindenre emlékszem, elég vicces volt xd
2015. jún. 12. 12:11
 13/19 anonim ***** válasza:

Alig, hogy megvoltam 14 :D

Rengeteget ittam, azóta se volt meg ennyi egy este alatt, kb. csodálom, hogy nem kerültem detoxra. Sőt, még csak nem is hánytam. De gondolom ez azért volt így, mert szülinapon voltam, és mellé azért ettem is rendesen.

Nagyon kellemes élmény számomra. Emlékszem, hogy nagyon-nagyon jó kedvem volt, sokat nevettem, dülöngéltem, szédelegtem, éjfél környékén átmentünk egy fiúval egy bácsihoz pálinkát venni, mert elfogyott (nem nyitott ajtót :( ), és akkor gyújtottam rá életemben először (sajnálatos módon, ez igencsak bejött).

Na, a második berúgásomból, ami félévvel később, még mindig 14 évesen történt, mikor először jártam diszkóban, már sokkal kevesebb dolog maradt meg :D 3x hánytam az este, abból egyszer otthon. Kb. csak annyira emlékszem, hogy felelsz-vagy-merszeztünk, és egy utcai lámpán rúdtáncoltam.

De igazából szerintem ettől eltekintve elég eseménytelen éjszaka lehetett.

2015. jún. 17. 20:52
 14/19 anonim válasza:
15 évesen osztálykiránduláson egy üveg Jack Daniels és voltunk rá hárman. 2-kor kezdtünk inni és azt tudom, hogy direkt gyorsan akartuk lehúzni, hogy üssön. Fél3-kor másztunk ki négykézláb a szobából. A fürdőben konkrétan táncoltunk az ofő meg a kísérőtanár előtt. legalábbis ezt mondták. Maradjunk annyiban hogy 4 óra kiesett és én nem vettem észre hogy folyamatosan hányok.
2015. jún. 24. 04:04
 15/19 anonim válasza:
Büszkék lehettek magatokra.
2015. jún. 24. 22:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát utolsó én spec. az is vagyok, bár nem pont emiatt :)
2015. jún. 25. 01:42
 17/19 anonim válasza:
0%
Utolsó: Biztos sokra vitted/viszed az életben.
2015. jún. 25. 12:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Még csak 18 vagyok, de igen, úgy vélem sokra viszem majd. Mint ahogy így gondolják a szüleim, tanáraim, ismerőseim is! :)
2015. jún. 25. 12:50
 19/19 anonim ***** válasza:

14 évesen, iskola után, kimentünk egy közeli parkba, hogy igyunk. nagyon jól be lehet rúgni vodka, és somersbry keverékétől, vízipipáztunk,ittunk, cigiztünk, táncoltunk, csókolóztunk (én az összes jelen lévővel).

elmentem a (fizetős) nyilvánosvécére, és hangosan énekeltem.

aztán visszamentünk a suliba, a késő délutáni programra, mert ez volt a terv.

befeküdtem egy szekrénybe és bőgtem.

eltörtem egy wc ülőkét, mert rátámaszkodtam hányás közben.

a tanárom vitt haza.

utólag hallottam, hogy a tanárt cigivel kínáltam, elmondtam többször is, h a vodka a szerelmem (:)), és szaladgáltam az iskolában körbe-körbe.

2015. jún. 30. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!