Emlékeztek rá mit csináltatok 2001. szept.11-én?
Figyelt kérdés
Mit éreztetek a tornyok láttán?2011. szept. 11. 09:08
1/17 anonim válasza:
Igen pont suliba mentem és már nyomták minden csatornán. az nap nem is tanultunk csak a tv-t néztük. Durva volt.
3/17 anonim válasza:
akkor még csak hat éves voltam, szóval gondolom azt se tudtam mi az a World Trade Center.
5/17 hümi válasza:
én még csak 7éves voltam, szal nem tudom...
6/17 anonim válasza:
Én már a suliban halottam valamit, de igazából csak itthon tudtam meg mi történt. Napokig a hatása alatt voltam.
7/17 anonim válasza:
13 éves voltam. Nem rég értem haza a suliból, és kapcsolgattam a tv-t, amikor bele botlottam - talán a CNN csatornájába. Akkor láttam meg. Miután nem tudtam angolul, elképzelésem se volt miről van szó. Azt láttam, hogy egy jó magas épületben jó nagy tűz van. Valahogy ott ragadtam, pedig valójában nem érdekelt. Hiszen tűz.. eloltják - gondoltam. Aztán a második gép becsapódását már élőben láttam. És ezek után természetesen egy percre se hagytam ott a TV-t.
8/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2011. szept. 15. 09:24
9/17 anonim válasza:
kb mint az mtv ostromát azt is egész nap/éjjel néztem.
10/17 anonim válasza:
Pár hónapos voltam, anyu a parkban a babakocsiban altatott...:'( Szörmyű lehetett. Kicsi vokxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!