Ti hány évesen voltatok először részegek?
15-6. Szorongásos betegségem van, ismeretlen társaságban voltam, sokan voltak, házibuli. Nem akartam senkivel sem ismerkedni, kényszerből voltam ott. Az akkori barátom hordta nekem a piákat, hogy le lazuljak, később ittam magamtól is. Meg is lett a hatása. (Emlékszem, bele ittam a cigicsikkes vízbe is, annyira sok volt egyszerre :,D) Egy fél órával később a lépcsőn ültem és bőgtem, mert anyukám elhagyott és isszonyúan fájt a szívem. Olyan sírógörcsöt kaptam, hogy meg kellett pofozni, hogy észhez térjek.
Nem tudta meg senki, mivel nem otthon aludtam aznap, másnap délután, kora este értem haza.
Utána volt egy-két alkalom, mikor be-be csiccsentettem, talán háromszor lehetett ilyen. Aztán bevallottam magamnak, hogy én igazából nem szeretem az alkohol ízét, se az ilyen kényszerbulikat. Én azt akarom, hogy 4-en 5-en egymásnál aludjunk, rajzoljunk, dumáljunk, játszunk. És lett egy olyan társaságom, ahol ez létre is jött. Megkönnyebbülés volt.
Azóta eltelt 10 év, ebben a 10 évben pedig nem voltam részeg soha. Egyszer-kétszer még a tinédzser korom vége felé lecsúszott néha egy vagy két pohár vodka narancs vagy egy doboz sör, de ennyi. Mostanában pedig ha alkoholos italt iszok, akkor az rendszerint citromos sör. Tegnap mondjuk alkoholmenteset ittam belőle.
Ennyi az én történetem az alkohollal :D Rövid kapcsolat volt ez.
15 éves voltam, fesztiválon. Nem lett balhé belőle, mert aznap nem találkoztunk, csak telefonon beszéltünk, nem tudtak róla.
Nem dicsőség, félre ne értsen senki, így utólag 26 éves fejjel azt mondanám minden kamasznak, hogy várja meg a 18-at a rendszeres alkoholfogyasztással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!