Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy van az hogy a pálinkafözd...

Kovács gábor lajos kérdése:

Hogy van az hogy a pálinkafözdében a bevitt cefre 10vagy több százalékát kapom vissza tisztán, de itthon ez nem sikerül, miért?

Figyelt kérdés

2018. szept. 19. 07:50
 1/4 anonim ***** válasza:
34%
Hatékonyabbak,mint az otthoni sufni lepárló.
2018. szept. 19. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 Phoney ***** válasza:

Milyen technológia van a főzdében? Kisüsti vagy oszlopos?


Csak a Te cefréd főzetét kapod, vagy keverik másokéval?


Otthon mi alapján választasz el párlatrészeket?

2018. szept. 19. 08:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
kostolgatni szoktam úgy választom el. a főzdében van minden féle lepárló
2018. szept. 24. 07:37
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
A pálinkát finomítják, nem úgy mint otthon hogy lefőzöd és jól van az úgy is.
2019. aug. 13. 00:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!