Kovács gábor lajos kérdése:
Hogy van az hogy a pálinkafözdében a bevitt cefre 10vagy több százalékát kapom vissza tisztán, de itthon ez nem sikerül, miért?
Figyelt kérdés
2018. szept. 19. 07:50
1/4 anonim válasza:
Hatékonyabbak,mint az otthoni sufni lepárló.
2/4 Phoney válasza:
Milyen technológia van a főzdében? Kisüsti vagy oszlopos?
Csak a Te cefréd főzetét kapod, vagy keverik másokéval?
Otthon mi alapján választasz el párlatrészeket?
3/4 A kérdező kommentje:
kostolgatni szoktam úgy választom el. a főzdében van minden féle lepárló
2018. szept. 24. 07:37
4/4 anonim válasza:
A pálinkát finomítják, nem úgy mint otthon hogy lefőzöd és jól van az úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!