Msebi06 kérdése:
Ha a cefre már kiforrott kell még kevergetni? A főzőt most fogjuk készíteni itthon.
Figyelt kérdés
2012. okt. 3. 19:23
1/1 anonim válasza:
Ha már "leüllt" a bunda (a hab a tetejéről), akkor már nem célszerű kevergetni, mert oxigént juttatsz a cefrébe, ezzel továbbviszed az erjedést az ecetes fermentáció irányába.
Öntsd fel amennyire csak tudod (ne sok levegő maradjon felette) és ha be tudod savazni (mondjuk citromsavval9, akkor vidd le a PH értékét 3 körülire, így elég sokáig eláll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!