Segítségre lenne szükségem, hogy a cefre mitől romolhat meg? Ötletek kellenének de hatásosak. Nem szeretnék itthon alkoholt látni és nem szeretném ha kifőzetnék. Aki tud segítsen hogyan lehet sunyiba elrontani de rendesen.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Két dolgot tudok elképzelni, amiért "zavar", hogy alkohol van otthon:
1. Van a családban alkoholista. Amennyiben így van, akkor elronthatod a cefrét és nem lesz pálinkátok, de a boltban, kocsmában ugyanúgy beszerezhető. Csak ott "kicsit" drágább, mint lefőzetni. Ha italra van szüksége az illetően, akkor hozzá fog jutni... Tehát ebből a szempontból igencsak pénztárcakímélő, ha van "saját" amit megihat.
2. Elvből nem akarsz alkoholt. Ha nincsenek otthon alkoholproblémák, akkor viszont nem igazán kell "félni" attól, hogy van otthon pálinka... Ez a ti pénztárcátokat erősíti, így szintén magad ellen teszel, ha tönkreteszed a cefrét.
Amúgy állíts be a cefrén kb. 10-es pH-t, az már szerintem elég rendesen "oda fogja tenni".
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Megértelek de aki alkoholista az ellen nem tudsz tenni.
El kell költözni tőle, fulladjon be az italába aki ilyen.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Lol. Attól még kiforr, hogy nincs rajta tető:D Annyiból jó ötlet, hogy könnyebben megfertőződik pl. ecetsavbaktériummal. Bár ez csak akkor aktuális, ha már kiforrt. A föld is jó ötlet. Esetleg egy kis penész ugyancsak pH emeléssel.
Off: ha az én gondosan elkészített cefrémhez hozzányúlnál, akkor biztos beleba$ználak a hordóba, jól ráhúznám a tetejét és lerúgnálak a hegyről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!