Segítségre lenne szükségem, hogy a cefre mitől romolhat meg? Ötletek kellenének de hatásosak. Nem szeretnék itthon alkoholt látni és nem szeretném ha kifőzetnék. Aki tud segítsen hogyan lehet sunyiba elrontani de rendesen.
Két dolgot tudok elképzelni, amiért "zavar", hogy alkohol van otthon:
1. Van a családban alkoholista. Amennyiben így van, akkor elronthatod a cefrét és nem lesz pálinkátok, de a boltban, kocsmában ugyanúgy beszerezhető. Csak ott "kicsit" drágább, mint lefőzetni. Ha italra van szüksége az illetően, akkor hozzá fog jutni... Tehát ebből a szempontból igencsak pénztárcakímélő, ha van "saját" amit megihat.
2. Elvből nem akarsz alkoholt. Ha nincsenek otthon alkoholproblémák, akkor viszont nem igazán kell "félni" attól, hogy van otthon pálinka... Ez a ti pénztárcátokat erősíti, így szintén magad ellen teszel, ha tönkreteszed a cefrét.
Amúgy állíts be a cefrén kb. 10-es pH-t, az már szerintem elég rendesen "oda fogja tenni".
Megértelek de aki alkoholista az ellen nem tudsz tenni.
El kell költözni tőle, fulladjon be az italába aki ilyen.
Lol. Attól még kiforr, hogy nincs rajta tető:D Annyiból jó ötlet, hogy könnyebben megfertőződik pl. ecetsavbaktériummal. Bár ez csak akkor aktuális, ha már kiforrt. A föld is jó ötlet. Esetleg egy kis penész ugyancsak pH emeléssel.
Off: ha az én gondosan elkészített cefrémhez hozzányúlnál, akkor biztos beleba$ználak a hordóba, jól ráhúznám a tetejét és lerúgnálak a hegyről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!