Pálinka mennyire másnaposító ital? (jó minőségű)
Figyelt kérdés
2017. nov. 16. 14:43
11/14 Phoney válasza:
Lódoki:
Az ismertebb főzdék egy részében elég nagyot is lehet csalódni, már ha nem a kerítésszaggatóhoz viszonyítunk, persze, mert ahhoz képest tényleg bármi „jó”. A grappáspohár pedig nem csökkenti a másnaposságot, de még a szobahőmérséklet sem.
És amúgy mit fizetsz, ha betolok fél litert egy neves főzdétől, ahogy leírtad, és p***amásnapos leszek? Mert biztos, hogy az leszek, és az emberek többsége is az lenne. (Természetesen minden ismerősöd kivételével.)
12/14 anonim válasza:
Mint tapasztalt ember aki sör párti,de a páleszt is szereti...
-sörrel pálinka,másnap halál
-pálinka magába viselhető,kicsit szarul vagy
-pálinka vizzel semmi bajod nem lesz
Ezek tapasztalatok,kb fél liter páleszról lenne szó.
36 vagyok,minden nap iszok egy keveset.
13/14 Juliusz48 válasza:
A másnaposság sok mindentől függ. Én havonta egy két alkalommal fogyasztok kevés alkoholt. Képes vagyok egy üveg sörtől, még aznap másnaposnak érezni magam, de ha valamilyen oknál fogva pl húsvét, amikor előfordul, hogy minden nap fogyasztok valamennyit, a végére elkerül a másnaposság nagyobb mennyiség mellett is. Vagyis aki reggel azzal kezdi az mindig aznapos lesz. Erre mondják, hogy kutyaharapást szőrével. Viszont nagyon rálehet szokni.
14/14 anonim válasza:
Az igazi pálinkától nem lehet másnaposnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!