Ma tudtam meg hogy terhes vagyok. A férjemmel, pénteken vacsorát terveztünk egy étteremben évforduló ünneplés gyanánt. Ha ma derült ki, mennyire lesz baj ha én pénteken iszok bort vagy pezsgőt?
Ha ketten vagytok, akkor nem kell egyáltalán magyarázkodni, miért alkoholmentes pezsgőt kérsz a rendes helyett. Mármint a pincért nem fogja érdekelni nyilván, nem kell az orrára kötnöd. Ha társaságban lennél, az mondjuk kínosabb lehet valóban. Már amennyiben a terhességet még nem akarod nyilvánosan bejelenteni.
2017. nov. 15. 23:42
4/7 anonim válasza:
Tulajdonképpen semennyire sem baj, ha jól értem 4 hetes terhes vagy, nem megy át a magzatba semmi ilyen korán, de én nem innék, nem is ittam anno a helyedben, utána úgysem ihatsz hónapokig, jobb hozzászokni.
2017. nov. 16. 03:22
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindegyikőtöknek! Köszönöm a cikket is #1 :)
2017. nov. 16. 07:31
6/7 anonim válasza:
Bár van, aki szerint hülyeséget írtam #1- en, de valóban a legnagyobb károkat az elején tudja okozni az alkohol, ezért, ha teheted, kerüld a teljes terhesség alatt. Sajnos rengetegen nem tudnak erről és sokan tagadják is, aztán ott lesznek a foeteles gyerekek. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!