Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ez így mennyire ütne be, ha...

Ez így mennyire ütne be, ha ennyi alkoholt megiszok?

Figyelt kérdés

Holnap megyek bulizni ,és nem nagyon szoktam inni bulikban sem csak 1 doboz sört max de most ezen 1 alkalommal nagyon meg kívántam az italt ,és holnap valószinleg meg fogok inni egy csomó piát ,csak azért nem mernék azért ennyire be inni mert nem szeretnék ,úgy járni mint a múltkor mikor fesztiválozni mentem volna ,és konkrétan haza kelett vinni annyira be rúgtam... lehet nem lenne épp gusztusos le írni azokat amik történtek velem annyit írok csak ,hogy elég jól ki feküdtem ott. Na mind1 akkor ittam jack daniels-t ,fütyülőset ,meg ezeket kevergettük kólával is ,na meg az egyik haverom össze is keverte a végén a 2 italt már egy nagyon kicsit kevert össze igaz ,és azt én hülye ittam meg ,max 1 kortyot ivott belőle a többi ,de én meg vagy 1 DL-t ,na meg mellé a többi akkor meg ihattam kb 5-6-7 dl alkoholt és akkor a szüleim azt mondták ha mégegyszer észre veszik ,hogy iszok nem engednek többet bulizni,(ez volt az első amikor nagyon berúgtam és azt akarom ,hogy az utsó is legyen), most viszont valahogy 1 utsót legalább akarok piálni és ezeket innám persze külön-külön a cuccokat! A buli 22:00-kor kezdődik ,és tart hajnal 3-ig és én úgy tervezem ezt ,hogy mikor az elején oda megyek akkor meg iszok egy Csíkí sőrt ,utána majd éjfélkor iszok meg 4 cl Jack daniels-t,4 cl Unicumot,4 cl baileys (4 cl becherovka-t ha lesz csak akkor)

utána hajnal 1-kor innék megint akkor megint 4 cl Jack Daniel's-t ,4 cl pálinkát,4 cl Bombay-t ,[ és még talán 4 cl Brandy belefér majd]!

Nos akkor az a helyzet ,hogy nem szeretnék ki feküdni ott mármint úgy nem ,hogy fel se tudjak állni ,nem akarok másnaposságot se ha elérhető ,hogy ne legyek másnapos,max annyira akarok be rúgni ,hogy szédüljek ,nos igaz ,hogy ezt valószínűleg attól is függ ,hogy ki mennyire bírja az italt de ,én leírtam most ezt a múltkorit ,és ha tényleg ezen is függ ,akkor talán ehhez tudtok viszonyítani,és akkor most ha meg iszom ezt az egészet akkor sem fogok be rúgni annyira ,amennyire már nem szeretnék ,vagy ha ettől az egésztől valószínű ,hogy be rúghatok annyira akkor még melyik italt tehetem bele a listámba a felsoroltak közül?

2017. nov. 10. 20:45
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
ja és nem tudom ,hogy a korom számít e itt bármit is de azért le írom 16/F vagyok!
2017. nov. 10. 20:50
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen jól megtervezted az elfogyasztandók listáját, akkor rajtad nem lehet segíteni. Valamiféle önigazolásként akarsz inni és nem is élvezetből, pedig így aztán szépen kimaradsz a szeszes italok élvezetéből.

Neked nagyon keveset lenne szabad innod, csak az a baj, hogy már egy feles után is elvesztenéd az önkontrolt.

Minden szeszes ital fogyasztásánál alapvető szempont, hogy tele gyomor mellett szabad csak inni ill. zsíros étel után (mellett), mert a gyomorfalat bevonó zsír mérsékli az alkohol felszívódását. Ezért ajánlott pl. csokoládé fogyasztása is. Nem helyes keverni sem az italokat, mert nemkívánatos mellékhatások következhetnek be. Sört nem ajánlott más italokkal együtt fogyasztani, mert a benne levő szénsav tágítja a gyomorereket, meggyorsul a felszívódás és a fogyasztó saját magát üti ki idő előtt. Hasonló okból nem szabad szénsavas kólával keverni az italokat (szintén a sok szénsav miatt). Ha összevissza iszol mindenfélét, nem fogod tudni megismerni az egyes italok aromáját.

2017. nov. 10. 21:01
 3/25 A kérdező kommentje:
Én direkt olyan italokat akartam inni amiket még nem ittam és amiket szeretek a baileys a kedvenc italom ,és az italokat nem kisérlet képen akarom meg inni hanem pont ,hogy élvezni akarom az izét csak nem akarok annyira berúgni ezért tettem fel itt a kérdést,de most akkor ha holnap megyek bulizni majd lehet be ugrok a boltba egy tábla csokiért,na meg akkor a valószínüleg nem sőrt fogok inni az elején hanem akkor is valami 2 cl-es italt talán jagger-t ,na és akkor ez azt jelenti ,hogy ha ennyi különböző italt iszok akkor lesznek olyan italok amiket nem fogok tudni kiélvezni?!
2017. nov. 10. 22:02
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Meg fog borítani ez a sok lötty. Nem vagy edzésben ehhez. Én szóltam :)
2017. nov. 10. 22:05
 5/25 A kérdező kommentje:
És ezt abból gondolod ,hogy a múltkor ki dőltem attól amit akkor meg ittam?
2017. nov. 10. 22:22
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Áruld el miért akarsz összezabálni ennyi mindent? Fekvőjegyed van a buliba, vagy mi a frász?

Ha van egy kis eszed, akkor nem kevered. 1 italnál maradsz végig, és ezt adagolod olyan okosan, hogy éppen csak ellazult , "becsiccsentett" állapotba kerülj. Azzal lehet bulizni, ismerkedni, beszélgetni, és nem égeted le magad, ráadásul nem rontod el a barátaid estéjét, akiknek majd ki kell vakarniuk a hányásból, és hazacipelni.

2017. nov. 10. 22:46
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
A kerdesre valaszolva (mindamellett, hogy az elottem szoloknak total igaza van): 1 orakor te mar nem fogsz semmit inni, mert vagy fekudni fogsz, vagy a wc-kagylot olelgetni. Fogalmad sincs mi micsoda, csak talalomra osszevalogattad, hogy mi - szerinted - a draga meg finom ital, es ha izlik, ha nem, lehuzod. Hajra, csinald csak, masnak ugyse hinned el, majd a sajat karodon megtapasztalod.
2017. nov. 10. 22:59
 8/25 A kérdező kommentje:
Ne értsétek félre nem akarom az italokat össze önteni ,félre értés ne essék ,hanem külön innám meg őket!
2017. nov. 10. 23:27
 9/25 A kérdező kommentje:
De ha úgy értettétek ahogy én gondolotam ez azt jelenti ,hogy be fogok rugni nagyon?
2017. nov. 10. 23:28
 10/25 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ilyen dehogynem! Attól hogy külön iszod az még keverésnek számít. De igazából te tudod, tapasztalat, ha egyfajtát ittam ha sokat is, sosem hánytam de mikor kevertem a piákat szinte mindig. De majd megtanulod, fiatal vagy még.
2017. nov. 10. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!