Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ez így mennyire ütne be, ha...

Ez így mennyire ütne be, ha ennyi alkoholt megiszok?

Figyelt kérdés

Holnap megyek bulizni ,és nem nagyon szoktam inni bulikban sem csak 1 doboz sört max de most ezen 1 alkalommal nagyon meg kívántam az italt ,és holnap valószinleg meg fogok inni egy csomó piát ,csak azért nem mernék azért ennyire be inni mert nem szeretnék ,úgy járni mint a múltkor mikor fesztiválozni mentem volna ,és konkrétan haza kelett vinni annyira be rúgtam... lehet nem lenne épp gusztusos le írni azokat amik történtek velem annyit írok csak ,hogy elég jól ki feküdtem ott. Na mind1 akkor ittam jack daniels-t ,fütyülőset ,meg ezeket kevergettük kólával is ,na meg az egyik haverom össze is keverte a végén a 2 italt már egy nagyon kicsit kevert össze igaz ,és azt én hülye ittam meg ,max 1 kortyot ivott belőle a többi ,de én meg vagy 1 DL-t ,na meg mellé a többi akkor meg ihattam kb 5-6-7 dl alkoholt és akkor a szüleim azt mondták ha mégegyszer észre veszik ,hogy iszok nem engednek többet bulizni,(ez volt az első amikor nagyon berúgtam és azt akarom ,hogy az utsó is legyen), most viszont valahogy 1 utsót legalább akarok piálni és ezeket innám persze külön-külön a cuccokat! A buli 22:00-kor kezdődik ,és tart hajnal 3-ig és én úgy tervezem ezt ,hogy mikor az elején oda megyek akkor meg iszok egy Csíkí sőrt ,utána majd éjfélkor iszok meg 4 cl Jack daniels-t,4 cl Unicumot,4 cl baileys (4 cl becherovka-t ha lesz csak akkor)

utána hajnal 1-kor innék megint akkor megint 4 cl Jack Daniel's-t ,4 cl pálinkát,4 cl Bombay-t ,[ és még talán 4 cl Brandy belefér majd]!

Nos akkor az a helyzet ,hogy nem szeretnék ki feküdni ott mármint úgy nem ,hogy fel se tudjak állni ,nem akarok másnaposságot se ha elérhető ,hogy ne legyek másnapos,max annyira akarok be rúgni ,hogy szédüljek ,nos igaz ,hogy ezt valószínűleg attól is függ ,hogy ki mennyire bírja az italt de ,én leírtam most ezt a múltkorit ,és ha tényleg ezen is függ ,akkor talán ehhez tudtok viszonyítani,és akkor most ha meg iszom ezt az egészet akkor sem fogok be rúgni annyira ,amennyire már nem szeretnék ,vagy ha ettől az egésztől valószínű ,hogy be rúghatok annyira akkor még melyik italt tehetem bele a listámba a felsoroltak közül?

2017. nov. 10. 20:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Úgy akarod kiélvezni TELJESEN különböző ízű piák ízét, hogy egyszerre iszod meg őket? :D Kikérsz 4 különböző felest és egymás után lehúzod őket? Majd 1 óra múlva ugyanezt? Tehát meg akarsz inni kb. 10 féle felest pár órán belül.

Látszik, hogy tényleg sose ittál rendesen, a szövegből azt hittem, egy 14 éves kislány írja, aki lázadásból akar piázni.

Ha ezt a tervet így végrehajtod, ahogy leírtad, akkor jó eséllyel a detoxban ébredsz majd. Ha nem pusztulsz meg ott helyben alkoholmérgezésben. 1 sör, 8 feles... ettől még egy tapasztalt kocsmatöltelék is kifekszik, még akkor is, ha ugyanabból a piából issza meg.

Aki nincs hozzászokva az alkoholhoz, annak ez a mennyiség konkrétan halálos lehet.

A piákat pedig SOHA nem keverjük, ez alapszabály.

Ha nem akarod az egész bulit végigokádni aztán kifeküdni és utána 2 napig haldokolni otthon, akkor ezt a hülyeséget gyorsan felejtsd el. Igyál meg 1-2 sört, 1-2 felest EGY FAJTA piából, az neked bőven bőven elég lesz egy estére.

Nem kell örökre lemondanod az alkoholról, csak mert a szüleid egyszer lecsesztek. Bőven lesz még lehetőséged kipróbálni az összes piát, még csak 16 vagy, könyörgöm...

2017. nov. 11. 00:32
 12/25 A kérdező kommentje:
Oké akkor változott a terv ha veszek holnap a tesco-ba egy üveg Royal votkát és minden fél órába le húzok belőle negyedet akkor attól nem fekszek ki?
2017. nov. 11. 00:55
 13/25 anonim ***** válasza:

Na jól figyelj, ahogy leírtad az a halálod konkrétan, olyan másnapos leszel mint még soha. Először is, ha sokat akarsz inni akkor egyél valamit előtte, ha lehet akkor zsírosabb ételt (pl. pörkölt), ha nem akarsz sokat inni akkor is egyél valamit előtte.

Döntsd el mit akarsz inni! Ez fontos. Sör+pálinka egy jó kezdőszett. Megiszol egy sört amikor odaérsz, koccintasz haverokkal egy 2cl pálinkával. Kezdésnek elég. Ettől kicsit felszabadulsz. Aztán rá 40 percre kb. megiszol még 2cl pálinkát, meg egy sört vagy üdítőt mellé. Az a lényeg hogy ha berúgtál akkor csak szinten kell tartani, annyit igyál utána hogy ne üsd ki magad.

Jack danielst jó lehet ha kólával bekevered, 4cl jack a többi kóla 3dl-es pohárba. Megiszol 4cl jacket simán, aztán iszogatod a whiskey kólát, perfekt. A whiskey kólából 2-3 pohár bőven elég egy estére (22:00-6:00ig tuti).

Egy buliban ne igyál 2-nél több féle alkoholt, mert csúnya vége lesz. Ne igyál vodkát whiskey sört pálinkát egy buliban. Válassz egyet, majd a többit a többi alkalomkor.

2017. nov. 11. 01:09
 14/25 anonim ***** válasza:
na tart még a buli?
2017. nov. 11. 05:09
 15/25 anonim válasza:
Csak annyit kérdeznék, hogy minden áron hullarészegre akarod inni magad? Mert én legalábbis ha ezt csináltam egyszer-egyszer, nem élveztem a bulit mert kb. azt se tudtam hol vagyok. Csak annyit érdemes inni hogy ellazulj, felesleges annál többet.
2017. nov. 11. 07:20
 16/25 A kérdező kommentje:
Akkor vagy az a dolog ,hogy megiszom azokat amiket a #13 válaszoló írt vagy ,most azt tervezgetem ,hogy a boltba veszek egy üveg royal votkát az 1200 vagy lehet 1500 forintos nem tudok ,és ilyen 20-30 percenként meg isszuk a negyedét a haverokkal előszőr meg isszok a negyedét után várunk 20-30 percet ,gondolom ezért az árért nem a nagy üveges Royalt kapom meg de nem is kel a nagy üveges,és akkor ettől szerintetek ki ütném magam?!
2017. nov. 11. 13:49
 17/25 A kérdező kommentje:
Amúgy meg a uli nem 22:00-tól-6-ig tart hanem 22-től 4-ig
2017. nov. 11. 13:55
 18/25 A kérdező kommentje:
És ennék rá vagy egy tábla csokit vagy egy csomag bonbont!
2017. nov. 11. 14:01
 19/25 anonim ***** válasza:
Miért tervezed meg ennyire hogy mit iszol? Csak menj el, igyál éppen azt ami majd jól esik és érezd jól magad. Az alkohol ne a cél legyen, csupán egy eszköz.
2017. nov. 11. 20:40
 20/25 anonim ***** válasza:
Kérdésedre válaszolva: kegyetlenül befogsz baszni, úgy kell majd téged összekaparni valószínűleg.
2017. nov. 11. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!