Házibort csinalok, kiforrt már lefejtettem de szaraz izű, ês pezsgős hogy édesitsem, cukrozni lehet ha már kiforrt? Aki tud írjon?
Figyelt kérdés
2017. nov. 5. 23:13
1/3 anonim válasza:
pezsgős? Ha pezseg, akkor még forr. Ha teljesen kiforrt, akkor lehet cukrozni, de tartsd hidegen és ne zárd le erősen mert megindulhat ismét a forrás. Vagy ha lezárod, csak nyomásálló tartályba, ekkor esetleg pezsgő lesz belőle
2/3 anonim válasza:
Meg lehet cukrozni már magát a mustot is, gyorsabban forr tőle. Ha még pezseg, akkor még nincs kész.
3/3 anonim válasza:
Ha pezsgős akkor nem forrt még ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!