Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ti mikor rúgtatok be először?

Ti mikor rúgtatok be először?

Figyelt kérdés

Azért nem úgy kérdezem hogy Ti mikor ittatok először? mert szerintem nincs olyan ember aki 4-5 évesen ne nyalt volna bele apuci likőrjébe.

Szóval hány évesen következett be az incidens, milyen tünetekkel? :D

Nekem nemrég "sikerült" először. Nem rókázós-négykézlábazósra ittam magan, de azért nehezen ment az egyenesen közlekedés :D (2 deci barackpálinka, 1,5 vadász, 1 sör, 1 jager.

14/L vagyok, ez tényleg korai volt? Barátaimmal voltam, falunapon.

2017. aug. 6. 22:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
45%

Én is 14 évesen.

Rengeteget ittam aznap este, életemben nem ittam utána soha annyit, mint akkor, pedig 15-18 éves korom között kb. minden hétvégén piáltam. És az a vicces, hogy alig voltam részeg, de azért megéreztem. Őszintén nem értem még ma sem, hogy hogy úsztam meg akkor detox nélkül. :D

Rendesen "részeg részeg" pedig szintén 14 évesen voltam, kb. fél évvel később.

2017. aug. 8. 03:49
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Úgy isten igazából? 18 évesen, az utolsó gimis osztálykirándulásunkon. :D

32 fős osztályunk volt, abból volt egy ilyen 13-14fő " kemény mag " jómadár, vegyesen fiúk-lányok.

Még a déliben szálltunk le a vonatról, attól nem messze volt valami nagyobb áruház, ott vásároltunk gyorsan míg volt fél óra szabad elfoglaltság. 4 kosár megpakolva piával, valami 70.000Ft-ot hagytunk ott így 14-en. :D

Szálláson este már azért volt hangulat, szerintem két kísérőtanár is tisztában volt a dolgokkal, így csak úgy hagyott minket magunkra, hogy " Ésszel azért ", ami valahogy nem igazán jött össze. :D

Az egész társaság szó szerint kiütötte magát, valamikor délelőtt 11-12 óra felé kezdtünk ébredezni, meg magunkhoz térni, mindenki szanaszét feküdt. Ami számomra megmaradt, hogy egyik csajjal egy függönnyel betakarózva ébredtünk, még szerencse, hogy az rajtunk volt, igaz a ruháink ott voltak mellettünk. :D Bár lehet fel sem tűnt volna senkinek ha ádámkosztümben szambázunk.

Aztán persze kezdtük összerakni a dolgokat, mindenki emlékezett erre-arra, de mindenre senki, valamikor 1 óra előtt jelent meg az ofő meg a másik kísérő tanár. :D Igazából nem szólt semmit, csak annyit, hogy míg nem pakolunk mindent rendbe addig nem megyünk el innen.

Közben kiderült, hogy az osztály másik felével elmentek délelőtt valami múzeumba, meg ebédelni utána, nekünk ez kimaradt, bár annyira nem bántuk. :D

Végül következő héten ofi órán került csak szóba az eset, annyival megúsztuk ,hogy mivel úgy is utolsó évünk volt, és jóformán vége az évnek, ezért vegyük úgy mintha sosem történt volna meg a dolog. :D

Én igazából csak azt bánom, hogy arra nem emlékszem jobban amit osztálytárs csajjal műveltünk. :D

2017. aug. 9. 03:48
 23/26 anonim válasza:
84%
Először berúgni úgy 14 évesen az osztálykiránduláson becsempészett piák miatt sikerült, pár feles után kidőltem mint a huzat. De úgy igazán mocsárrészegre felismerhetetlenül berúgva 18 évesen voltam, haveri találka olyan jól sikerült hogy az utolsó vonaton már széthányva ájultam el, még a kaller sem mert zaklatni. Aztán a 20 perces hazaút körülbelül másfél órára sikerült. Aztán elaludtam az előszobai padlón.
2017. aug. 10. 00:13
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
13
2017. aug. 11. 23:43
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

14, nyolcadikos ballagás után.

Royal,vermuth,bor,sör, mennyiségeket már sajnos nem tudok, nem volt pohár.

Nem fetrengtem, nem mentem négykézláb, egyenesen közlekedtem, csak szédültem egy kicsit.

Jó érzés volt, azóta sem éreztem olyat soha, egy berúgásomnál sem, mint akkor.

2017. aug. 22. 23:47
 26/26 anonim válasza:
13
2020. dec. 27. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!