Azért nem úgy kérdezem hogy Ti mikor ittatok először? mert szerintem nincs olyan ember aki 4-5 évesen ne nyalt volna bele apuci likőrjébe.
Szóval hány évesen következett be az incidens, milyen tünetekkel? :D
Nekem nemrég "sikerült" először. Nem rókázós-négykézlábazósra ittam magan, de azért nehezen ment az egyenesen közlekedés :D (2 deci barackpálinka, 1,5 vadász, 1 sör, 1 jager.
14/L vagyok, ez tényleg korai volt? Barátaimmal voltam, falunapon.
Komolyabb mennyiséget először a gimnáziumi banketten ittam, 18 évesen. Előtte a szalagavató afteren is ittam, de azt szinte meg sem éreztem (2 whiskey-kóla volt, ha jól emlékszem).
2017. aug. 6. 22:58
3/26 TR75 válasza:
Akkor most már végre elbüszkélkedtél ezzel is ország-világnak. Rendben van.
2017. aug. 6. 23:06
4/26 anonim válasza:
Én is 14 voltam :) Fogalmam sincs már, hogy miket ittam, csomó féle dolgot... Vicces volt, szédültem, sokat beszéltem, egyszer valahogy el is estünk :D Azt szerencsére nem látta senki :) Ami durva, hogy másnapos nem voltam egyáltalán.
26N
2017. aug. 6. 23:07
5/26 anonim válasza:
14 évesen ez nagyon sok. Most mégis mire volt ez jó? Ezzel akartál menő lenni a többi előtt?
2017. aug. 6. 23:10
6/26 anonim válasza:
Mi most középsuliba minden nap után veszünk egy sört vagy kettőt azz egy jó beszélgetés közepette eliszogatjuk...egyszer 15 évesen rugtam be...de az is ilyen éneklős hatást váltott ki bennem...dd nem voltunk taj részegek...csak utána 3 órával azt se tudtam hol vagyok... ráadásul ezt kedden csináltuk szval másnap suli volt xdd
2017. aug. 6. 23:11
7/26 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy ilyen fiatalon ennyi pia volt előtted. Én 21 vagyok és még nem rúgtam be, de persze attól ez nem azt jelenti, hogy ez a jó, de én nem szégyenlem.
2017. aug. 6. 23:11
8/26 anonim válasza:
17 évesen.
2017. aug. 6. 23:16
9/26 anonim válasza:
Még soha. Nem kell innom ahhoz,hogy jól érezzem magam, és jó fej legyek. :D Meg ha iszom is, elég jól bírom, soha nem üt be.
20L
2017. aug. 6. 23:36
10/26 anonim válasza:
Lol, én 18 vagyok, de összesen kb. 3-4 alkalommal ittam ennyit. :D Igazán berúgva még nem voltam, egyszer valami bortól rosszul lettem, de ott nem a sok alkohol, hanem a bor minősége volt a gond (többen is rosszul lettek tőle).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!