Ti hány éves korotokban rúgtatok be először, úgy rendesen?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is pls.
1-2vicces sztorit elfogadok:)
2015. ápr. 17. 18:04
1/18 anonim válasza:
14, nem vicces sztori, hanem inkabb gaz.
Najo, azert vicces is:D
3/18 anonim válasza:
14, két deci whiskey tisztán pár perc leforgása alatt. Nagyon gyorsan beütött, de jó és különös volt volt nem érezni a testem.
Hánytam is utána, mint a lakodalmas kutya.
4/18 anonim válasza:
Úgy igazán, még nem sikerült(,pedig már egy ideje iszogatok), mert gyenge az emésztésem(,szinte minden alkohol távozik belőlem).
15F
5/18 anonim válasza:
13 voltam, elso szakitasom utan megittak 4dl cseresznye izu szeszesitalt, a hazauttal gond volt mer epp rossz volt a lift a hazban es a nyolcadikon leultem pihenni, ez vegzetes hibanak bizonyult mert elaludtam es este faterom ebresztett... F/23
6/18 A kérdező kommentje:
ilyen kis 4centesekből mennyi kell,hogy berúgjak?
még soha nem volt ilyenem 16f
2015. ápr. 17. 18:15
7/18 Depilány válasza:
15
Éh gyomorra 4 feles pálinka.
50 fokos volt :'DD
8/18 anonim válasza:
20 évesen már határozottan illuminált állapotba kerültem 3 felestől, de az igazi berúgás 25 évesen volt. Soká kezdtem, tudom. Nő volnék.
9/18 anonim válasza:
A 16. szülinapomon bulizós barátnőm elvitt a haverjaival borozni.
Éjjel születtem, nézegettem az órám és kiabáltam, hogy épp most születek meg :D
Hazafelé pedig leestem az útpadkáról.
29N
10/18 anonim válasza:
Nagyon nagyon először 17 évesen. Egymás után kétszer 2 dl jager + 1 feles barackpálinka + 2 dl vörösbor. (még most is hányingerem van évekkel később is ha rá gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!