Ti hány éves korotokban rúgtatok be először, úgy rendesen?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is pls.
1-2vicces sztorit elfogadok:)
2015. ápr. 17. 18:04
11/18 anonim válasza:
14 kb. :D Már nem is tudom hol mikor, de talán forralt bortól télen és a kukákkal verekedtem egyet a végén. :D De úgy nagyon-nagyon igazán talán 15 évesen amikor off-rottyon emlékezet vesztés után reggel otthon ébredtem kabát ilyenek nélkül. Elvileg apámra ráestem és csörögtek a lopott poharak a zsebemben. D :D De meglett a kabi, szóval nem volt gond. 21/f. :D Azért lánynak csatak részegen kinézni szerintem nagyon gáz, egyszer-egyszer megesik, de nagyon kiábrándító. :D
12/18 anonim válasza:
11-12 haverommal ketten megittunk egy üveg pálinkát, ő egy évvel idősebb nálam :D
13/18 anonim válasza:
15 evesen egy hazibuliban. Igaz nem hanytam (pedig jobb lett volna, masnap mentem egy 12 oras buszutra...)
19/l
14/18 anonim válasza:
Talán úgy igazán nem, de rettenetes volt. Múlt év őszén volt, 20éves voltam, tán 3 feles volt nem ettem előtte se utána se, de nem lett jobb kedvem, csak bőgtem a semmin, reggel iszonyat fejfájásra ébredtem, majdnem hánytam de szerencsére nem, egész nap fekvés, étvágy semmi, mint ha kalici vírus után lettem volna úgy le voltam gyengülve. Mondom soha többet ilyet, ez rettenet, szándékosan nem betegítem meg magam. Azóta csak mértékkel. :D 21/L
15/18 anonim válasza:
14-15 évesen.
Múltkor egy deci vodkával indítottam, az is megütött, de tudtam magamról. Már elég jól bírom a piát, nem is iszok sűrűn :)
17/18 anonim válasza:
En meg nem voltam annyira részeg soha, hogy másnapos legyek, vagy ne tudjak menni csak hányni. Mondjuk amikor eloszor ittam tudatosan az tavaly elott szilveszterkor volt (14 évesen), de unokatesóm gyorsan veget vetett a dolognak, mert mar epp jo kedvem volt erre o kozolte, hogy rosszul van es haza akar menni...akkor persze mar egyedul nem tudott menni:D o is 14 volt de nekem kellett hazatamogatni...szoval nekem eleg viccesre sikerult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!