Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti hány évesen rúgtatok be...

Ti hány évesen rúgtatok be először?

Figyelt kérdés

2013. júl. 23. 21:16
 1/8 Babszííí válasza:
13.:))
2013. júl. 23. 21:29
 2/8 anonim ***** válasza:
14.:D Nem vagyok rá büszke, de azért nem is taplórészegség volt. Annak örülök, hogy töményet nem ittam, annyi tartás volt bennem.. Még mindig józanodnék..xD
2013. júl. 23. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:
A 15. szülinapomon volt az, hogy kimentem egy kicsit a barátaimmal bulizni, ünnepelni, és akkor csúszott le némi vodkanarancs. Ugye nem voltam hozzászokva, hamar megéreztem, ráadásul pici, vékony lány voltam/vagyok még mindig :D Persze itt se részegségre kell gondolni, csak amolyan mindenkitszeretek-állapotra. Egyébként eléggé berúgva már a 18. születésnapom után voltam.
2013. júl. 23. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:
13, kb. egy hónapon belül háromszor, aztán egy év kihagyás.
2013. júl. 23. 23:19
 5/8 anonim ***** válasza:
én a szó klasszikus értelmében nem tudok berúgni
2013. júl. 24. 10:46
 6/8 anonim ***** válasza:
14
2013. júl. 24. 13:00
 7/8 anonim válasza:
15....na de akkor nagyon durva volt a helyzet :D viszont rájöttem hogy birom a piát mert nem hányok bármennyit iszok sőt másnapos se vagyok soha :p igaz nem ittam utána csak 2x alkoholt de már nemis fogok inni soha :) 16/F
2013. júl. 30. 02:55
 8/8 csilla200 válasza:
14 vagyok es meg egyszer se ha ra szoksz olyan mint a drog nem egy ilyen rugjunk be baratom van
2013. aug. 24. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!