Hány évesen rúgtatok be először?
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 17:09
3/9 anonim válasza:
Úgy igazán 20 évesen. Akkor jöttem rá, hogy nem is bírom, mert igen minimális 10%-os alkoholtól hánytam végig egy egész éjszakát. :D Szóval azóta nem nagyon erőltetem a dolgot.
Amúgy 19 évesen ittam először alkoholt (nem vicc, soha nem akartam inni) de csak picit, és csak spicces voltam.
21L
5/9 LynyrdSkynyrd96 válasza:
próbálok de úgy hogy tényleg azt se tudjam kivagyok merre vagyok olyan még nem volt(amúgy 14 ha azt is számoljuk hogy az egyenes megváltozik és kicsit beleszédülök)
7/9 anonim válasza:
14 évesen ittam először alkoholt,és rá 4-5 hónapra rúgtam be először.De akkor sem nagyon,pedig nem keveset ittam.
Kezdésnek pár doboz sör,utána jäger,és a végén egy kis vodka.De nem volt semmi bajom sem tőle,nem hánytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!