Hány évesen rúgtatok be először?
Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 09:53
2/27 A kérdező kommentje:
te alkoholista xd
2015. márc. 29. 09:55
3/27 anonim válasza:
Soha, és a jövőben sem tervezem.
29/N
4/27 anonim válasza:
15 évesen, alapvetően nem volt szándékos, ismerkedtünk az alkohollal. Utána lévő években 2-3-szor előfordult, hogy rosszul voltam, annyit vagy annyifélét ittam, szóval azóta már kinőttem ezt a viselkedést és mértékkel iszom, kerülve a töményeket.
5/27 anonim válasza:
Soha nem rúgtam be. A "legdurvább" az volt, amikor ivás utána szédültem, meg kicsit hülye voltam, de ezt nem nevezném részegségnek. Nem is tervezem a sárga földig leinni magam soha.
17/L
7/27 anonim válasza:
12 évesen. Azt hittem a borra hogy szörp.
8/27 anonim válasza:
Még én sem rúgtam be. Ahhoz, hogy jól érezzem magam,szerintem nem kell alkohol.
18/L
9/27 anonim válasza:
10/27 anonim válasza:
15 évesen egy házibulin. Azóta kerülöm a túlzott alkoholfogyasztást. Max. hétvégente egy sör, vagy családi kajálásnál egy feles. 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!